Bahar Temizliği - Pasta Cila Boya Koruma Önerileri?

BaselTuning

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Malum yaz geliyor arabalarını kıştan sonra pasta cila vb. şekilde daha diri durmasını sağlayan arkadaşlar nerelerde işlem yaptırıyor ve önerileri varsa fiyatta paylaşarak verebilirler mi?

Normalde kendimiz yapıyoruz ama zaman bulamadığım için bu defa işi daha uzmanı olan firmalara bırakayım istiyorum, bu ay içinde pasta cila ve uygun olursa boya korumada yaptırmayı planlıyorum ama forumda "Şurada yaptırdım ben çok memnunum aracın ilk ve sonraki hali arasındaki farktan" diyen varsa o firmalarıda gözönüne alırız. Ziebart ve Sonax dışında firmaları önerirseniz benim için sevinirim.

Teşekkürler

Selamlar İnanlar otomotivde gayet güzel boya koruma yapılıyor. fiyatta üyelerimize çok uygun.

Can bu işi senden daha güzel yapabilecek birisini tanımıyorum. Ellerinden öper yine bence.:eyv

Hocam profesyonel olarak yapacaksan ona göre tarif vercem amatör olsun beni yormasin diyorsan ona göre tarif :)))

İnanlarda kampanya var devran korkmaz yaptırdı aracın içini dışını sıfır gibi yapıp eline veriyorlar normalde 500 tl ancak bizlere 350 tl bence gayet uygun dışarda sadece pasta cila yaptırsan 150-200 lira istiyorlar sanayi köşelerinde aracına bir zarar gelse üstüne hak iddaa etmen yerine azar işitirsin bence hiç arayışa girme inanlara götür bırak çiçek gibi yapıp eline versinler aracını :)

o değilde devra-n hocanın adını yazınca dansöze benzeyen bi adam çıktı
hehe

Can bu işi senden daha güzel yapabilecek birisini tanımıyorum. Ellerinden öper yine bence.:eyv

Abi tüm gün gidiyor içimize siniyor ama sonraki 2 günde yatıyoruz :) gri fluda abartmıştık biz.. kil + kil + pasta + nano(pamukla bütün arabaya yedirdik fluencein hacmini düşününce 4 saat bu sürüyor :) )

Corsa'yı akşam teslim aldık Can kardeşim, beklediğimden çok daha iyi durumda gördüm aracı, fiyatları da çok iyi, komple koruma işlemini foruma özel 350 Lira ve kredi kartına 5 taksit yapıyorlar...

http://www.renaultfanclub.com/renau...-inanlar-estetikte-komple-koruma-yapildi.html

Tam zamanına denk gelmiş o zaman kampanya zamanlaması güzel olmuş :) Birde siyah passat var ikisini birden yaptırırız abi konuşuruz.

İnanlar estetik güzel çözüm olur senin için :eyv

Tam zamanına denk gelmiş o zaman kampanya zamanlaması güzel olmuş :) Birde siyah passat var ikisini birden yaptırırız abi konuşuruz.
2 araç getireceğini ve forumda yönetici olduğunu belirtirsin Ayça hanıma...:eyv

Geri