Bagajın Islanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shuqcash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shuqcash

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Cümleten selamlar. Belki konu daha önce forumda açılmıştır ama aradım bulamadığım için tekrar açtım . R9 Kullanıcısı olarak yağmur yağdıktan sonra bagajın içine bi yerden su girmesi veya nemlenmesinden ve hatta fazla olursa arka koltukta bile ıslaklık oluşmasının nedenini anlamadım bagajın lastiklerini değiştirsem çözüme ulaşır mıyım ? şimdiden teşekkürler

Bagajın fitillerini bi kontrol etmekte fayda var büyük ihtimalle bi yerde bi deformasyon var . Geçmiş olsun. R9 kullanıcı arkadaşlarımız daha iyi bileceklerdir kesinlikle [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kesinlikle tavsiye ederim Stop lambalarına silikon sık. Bizde de oluyordu. Ben yaptım artık olmuyor. Bizdeki terleme görüntüleri:
15ro8r9.jpg
2ltr1gj.jpg
28u3a7r.jpg
2q21frc.jpg
16951jl.jpg

Kardes arka koltuga kadar nasil geliyo bilmiyorum ama arka cam fitillerinide baksan iyi olur

Bunlarda stop lambalarına silikon uygulama işlem görüntüleri:
2qbsm0l.jpg
[/IMG]
30wvvr7.jpg
[/IMG]
eqw66h.jpg
[/IMG]
sngbqt.jpg
[/IMG]
2wp493a.jpg
[/IMG]
2rxa7fr.jpg
[/IMG]

Lpg tankı varmı aracınızda ?

İhtimalleri sayayım.
1) Davlumbazlar çürüktür.
2) LPG tankının bağlantı yerlerinden girebilir.
3) Stopların fitilleri gitmiştir.
4) Bağajın altında tahliye deliği var tıpası düşmüştür.
5) Bagaj fitilleriniz iflas etmiştir.
6) Arka camın lastiklerinden girebilir.
İhtimaller bunlar fakat ben davlumbazların çürüdüğünü düşünüyorum ki koltukların ıslanması genelde ordan olur.:eyv

İhtimalleri sayayım.
1) Davlumbazlar çürüktür.
2) LPG tankının bağlantı yerlerinden girebilir.
3) Stopların fitilleri gitmiştir.
4) Bağajın altında tahliye deliği var tıpası düşmüştür.
5) Bagaj fitilleriniz iflas etmiştir.
6) Arka camın lastiklerinden girebilir.
İhtimaller bunlar fakat ben davlumbazların çürüdüğünü düşünüyorum ki koltukların ıslanması genelde ordan olur.:eyv

Halil kardeşime katılıyorum...

Çok teşşekkür ederim herkeze. Bagaj fitillerini değiştirip stoplara silikon yaparım arka camdan girmiyor galiba .Arka koltuğa su giriyor dememin sebebide resimlerdeki gibi terlemenin aşırı fazla olup lpg tankının hemen arkasndan koltuğuda etkilemesi galiba arabada bu konu ile ilgili bi sıkıntım var yağmurlu ve soğuk havalarda kimsede arabanın içinde buğulanma yokken ben önümü zor görüyorum

Yapacağınız şey dörtlülerin yanındaki arka cam buğu çözücü tuşuna basmak ve kalorifer kollarını en üste getirip kaloriferi 2. kademede çalıştırmak.:eyv

Geri