Bagaj fitili lastiği...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozgun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçenlerde arabamın bagaj kapağı fitil lastikleri eski ve yıpranmış olduğu için yeni fitil taktım fakat bagaj kapağım baya zor kapanıyor kaportacıya sorduğumda lastiklerden kaynaklandığını söyledi bu lastikleri nasıl alıştırabilirim nasıl yumşar sanırım böyle kullanırsam kapağada zarar vereceğimi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.....:soru:eyv:soru

Arkadasim benim bildigim yeni fitil takilinca uzerinden yaz gecmesi lazim suan havalar soguk oldugu icin sert kalir ama isininca havalar iyice yumusar ve yerine oturur diye biliyorum

Teşekkürler ustam...

Alıştıkça yumuşayacak ancak illa şuanda yumuşak olsun derseniz vazelin sürüp 2 saat kapağı kapatmayın güneş görsün yüzde 40 gibi yumuşama olacak ancak zamanla alışmasında zarar yok kapağa bişey olmaz yani o kadar basit bişey değil...

Arkadaşlar geçenlerde arabamın bagaj kapağı fitil lastikleri eski ve yıpranmış olduğu için yeni fitil taktım fakat bagaj kapağım baya zor kapanıyor kaportacıya sorduğumda lastiklerden kaynaklandığını söyledi bu lastikleri nasıl alıştırabilirim nasıl yumşar sanırım böyle kullanırsam kapağada zarar vereceğimi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.....:soru:eyv:soru

Kaç paraya aldınız yeni bagaj fitilleri?

kalınlığı fazla olmasın orjinalinden bu yüzdende zor kapanabilir.

sosa marka alsaydınız bu sorun olmazdı internette bolca var

Geri