bagaj açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nigne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nigne

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2016 icon aracim kapilari actigimda bagaj bazen acmiyor bazen açıyor bagaj kapağındaki butona basıyorum açılmıyor anlamadım.varmi ayni sıkıntıyi yaşıyan.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2016 icon aracim kapilari actigimda bagaj bazen acmiyor bazen açıyor bagaj kapağındaki butona basıyorum açılmıyor anlamadım.varmi ayni sıkıntıyi yaşıyan.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu araçların kronik sorunu malesef. Çok zorda kalırsanız arka koltuğu yatırın, bagaj kapağının kilit mekanizmanimasinin hemen yanında küçük bir dil var. Elinizle biraz güç uygulayarak yukarı doğru o dili ittirdiginizde açılır. En azından zorda kalirsaniz işinizi görür. Olayı cozmek istiyorsanız da dışarıdan bagaj acma butonunu cikartmaniz gerekiyor ama dikkat edin çok hassas bir parça takarken veya cikartirken çok kolay kirilabiliyor. Butonu sokebilirseniz elektronik bolgeyi zimpara ile hafif kaziyin oksitlenme yapabiliyor. Bu parcayi özellikle takarken dikkat edin cunku parça parça bagaj icerisindeki hali sokulerek iceriden yapılıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bagaj kablolarında sıkıntı olabilir açılan kollardan birinin içinden geçiyor kablolar açıp kapama esnasında kırılmış yada bir yere sıkışıp zarar görmüş olabilir.

Geri