Az önce yaşadığım yağ uyarısı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese günaydın. Az önce 2013 clio4 1.2 joy 67.000 km deki aracımı çalıştırdım. Araba çalıştıktan sonra 8-10 defa göstergedeki yağ işareti yanıp söndü. Mesaj kısmında ise herhangi mesaj yok. Yağ ışıgı son kez yanıp tamamen söndükten sonra hareket ettim. Herhangi bir sorun olmadan gayet normal bir şekilde 12 km yolculuk yaptım. Bu durum 3 ay öncede bir kez basıma gelmişti. Sizce sorun ne olabilir? Servise gitsem ücretsiz sadece kontrol ederlermi ? Teşekkürler herkese

Yağ seviyesi ne durumda kontrol edilmeli. Yağ pompası kontrol edilmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese günaydın. Az önce 2013 clio4 1.2 joy 67.000 km deki aracımı çalıştırdım. Araba çalıştıktan sonra 8-10 defa göstergedeki yağ işareti yanıp söndü. Mesaj kısmında ise herhangi mesaj yok. Yağ ışıgı son kez yanıp tamamen söndükten sonra hareket ettim. Herhangi bir sorun olmadan gayet normal bir şekilde 12 km yolculuk yaptım. Bu durum 3 ay öncede bir kez basıma gelmişti. Sizce sorun ne olabilir? Servise gitsem ücretsiz sadece kontrol ederlermi ? Teşekkürler herkese
arkadaş ta yazmış zaten seviye kontrolü mutlaka yapın yapmadan hareket etmeyin. ek olarak muşur dediğimiz seviyeyi ölçen bir şey vardır. eski arabalarda var. bunlarda farklı bir sistem var mı bilmiyorum. onu kontrol etmek lazım. arkadaş pompa demiş oda mühim. önemli bir konu sonra motoru komple yaptırmak zorunda kalırsınız. ihmal etmeyin bence. ücretsiz kontrolü servis yapmaz gibi geliyor ama servise ve sizin ilişkinize göre de değişkenlik arz edebilir.

Geri