Ayna alti led için acil yardim!!

meganehb52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamın aleyküm arkadaşlar Renault ailesine yeni katıldım aracım megane 2 hb dynamic 1.5Dci öncelikle herkese merabalar, forumda gördüğüm üzere ayna altı led çalışmaları var, bende aldım baykuş gözümü kartal gözümü denilen yuvarlak ledten, fakat 3 tane elektirçkye gittim bu aynaya olmaz dediler. ama forumda herkes yapmış, bir kablo çekmeye delik açmayada 40 lira dediler sonra olmaz diyip kestirip attılar, istanbul içi yapan arkadaşlar varsa yardımck olabilirlermi, yapan elektrikçikci veya, aracına kendi uygulayanlar bir zahmet bilgi verirseniz çok sevinirim

aynaızın kapagını cıkartıp bakarsan neden 40 tl istediklerini anlarsınız çünkü aynanın iç kısmı müsait degil aldıgınız ledin 2 cm vida demiri var oda aynanın içinde takılıyor kapak oturmuyor baya kesme biçme yapman lazım benim diyecegim dış ortama için şerit ledlerden alın aynanın altında sabitleyin hiç kesmeyle uraşmayın ayrıca o ledlerden ben 2 takım aldım patlıyor su aldıgından 3wt power ledleren
benim ilk uygulamam guzel olmuştu ama ömürlük olmadı sötüm bunları

https://www.youtube.com/watch?v=znuUmEWdICM
http://www.renaultclubtr.com/forum/megane-kulubu/101806-ayna-alti-power-led-uygulamasi-2.html

Siz nasıl yaptınız kendinizmi yaptınız yoksa dışarda mı ? Yönlendirme yapabilirsenin iyi olur, vida uzun evet vidayı siprel taşıyla kısaltsam olurmu? Şerit ledlerin montajını nasıl yapıcaz telefonla detaylı bilgi verebilirmisiniz?

Vidasını ben kestim ama içinde çok küçük devre devre var kesilse bile aynanın içindede baya Bi plastik parçaları kesmeniz lazım yağmur havada ayna içindeki su direk olarak ledin oraya geliyor su almasına neden oluyor şerit ledler var silikonla yapıştırın japon yapıştırıcı oda tutar karar sizin yinede

Istanbul anadoludayım montau için yardımcı olurmusun

kardeşim gebzede bu işi yapıyorum 0545 582 31 42 detaylı bilgi için arayabilirsin

Ümraniye dudulludayım

Bende sarıgazide hocam yardım edermisin müsait oldugun bir zaman

Geri