Aydınlatma Tavsiyesi

buraksenturkk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılmam vesilesiyle sizleri rahatsız ediyorum fakat kulaktan dolma bilgiler yerine sizler gibi deneyimli kişilerden öğrenmeyi tercih ediyorum.

Clio 4 kırmızı 0.9 95bg start stop ikinci el araç aldım. Fakat aracımın aydınlatmasını yeterli olduğunu düşünmüyorum. Sanırım kafam eskide kalmış ben xenon taktırmak istedim elektrikçim artık led çıktı onlar bitti dedi. Sizce hangisi yapılmalı ?
1- Muayenenede sorun yaratır mı ?
2- Maaliyet açısından hangisini yaptırmalıyım ?
3-Yaptırmışken uzun,kısa,sis olarak yaptırmak istiyorum sizce mantıklı mı ?
4- Ve sonuncusu arka bölüm içinde yaptıranların videosunu görmüştüm bunda sanırım stop lambası komple değiştiriliyor bunu nereden yaptırabilirim maaliyeti ne olur ?

Bursa da ikamet ediyorum.

Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim

Cree Led uygulaması yapan arkadaşlar vardı forumda onlarınkini inceleyebilirsin. Eğer o kadar masraf yapmayım ama yine de görüşümü biraz geliştireyim dersen Philips X-treme vision'ı tavsiye ederim.:eyv

Merhaba, yeni nesil LED ler tavsiye ediliyor. Üstelik xenon gibi muayenede sorun da çıkarmıyor. Henüz 2 hafta önce aracımın kısalarına Niken 5000K 3000Lm çiftini aldım. Görüş mükemmel, 600 km gece yolculuğu boyunca hiç selektör de almadım karşıdan. Durumunuz müsaitse tavsiye ederim, şu an en pahalı sistem. Genellikle %40 civarında daha pahalı xenonlardan. Ayrıca düşük watt değerleri ve uzun ömürleri(Ortalama 30.000 saat), dayanıklılığı, diğer ampüllerden öne çıkarıyor. Benim işler de yoluna girerse müsait bi zamanda uzunlara da alacağım.

Merhaba, yeni nesil LED ler tavsiye ediliyor. Üstelik xenon gibi muayenede sorun da çıkarmıyor. Henüz 2 hafta önce aracımın kısalarına Niken 5000K 3000Lm çiftini aldım. Görüş mükemmel, 600 km gece yolculuğu boyunca hiç selektör de almadım karşıdan. Durumunuz müsaitse tavsiye ederim, şu an en pahalı sistem. Genellikle %40 civarında daha pahalı xenonlardan. Ayrıca düşük watt değerleri ve uzun ömürleri(Ortalama 30.000 saat), dayanıklılığı, diğer ampüllerden öne çıkarıyor. Benim işler de yoluna girerse müsait bi zamanda uzunlara da alacağım.

Link verebilrimisiniz vede montajı nasıl ?

Geri