Auto King Mini Onarım..

usayden

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bugün itibariyle symbol u servise bıraktım mini onarım için daha önce de bırakmıştım ön tampon onarımı için
(otoyolda sorumsuz bir kamyon şöförünün kaplama lastiği yüzünden çatlamıştı.. davlumbazı parçalamıştım plastik olduğu için değişti davlumbaz ama tamponun onarım yapılmıştı) o zaman memnun kalmıştım.
fotoğrafları ekliyorum.. 23nisan akşamüzeri alıcam aracı.. onarımdan sonraki fotoları da yüklerim..

boya yapılacak olan yerler genelde plastik olduğundan rahatım bu onarımlarda ama kaportada sorun olursa işte o zaman düşünmek lazım..

auto king mini onarım kalitesini bende merak ediyorum memnun olan varken baya şikayette var. Kaskom ücretsiz karşılıyor olmazsa bende gideyim ufak tefek çizikler için

kaputta 2 tane taş izi haa vallaha özendim benim kaput makinalı tüfekle geçmişler gibi sayılmıyor taş izleri :(

R12 kaptanımız Ömer Pancar Autokingde ustadır trabzon için konuşuyorum sonuçlar harika :eyv

Trabzonda Olsak Kacirmazdim İstanbuldakiler İcin Hic İyi Konusan Yok Bende Bir İki Tampon İsi Yaptiracam Yaptirmiyorum Bu Yuzden

Sırf ömer abi orda diye demiyorum onla tanışmadan önce getirdim yapılan işten çok memnun kalmıştım ömer abiyle tanıştıktan sonra daha bi memnun kalıyorum o ayrı :D

sırf ömer abi orda diye demiyorum onla tanışmadan önce getirdim yapılan işten çok memnun kalmıştım ömer abiyle tanıştıktan sonra daha bi memnun kalıyorum o ayrı :d
sağolasin kardeşim.. Ama biliyorsun bizim şirketteki arkadaşlarin hepsi çok temiz iş yapiyor.. Gerçi auto king'e yakişanda bu

Sırf ömer abi orda diye demiyorum onla tanışmadan önce getirdim yapılan işten çok memnun kalmıştım ömer abiyle tanıştıktan sonra daha bi memnun kalıyorum o ayrı :D

Dogrudur Kardesim
Ama Gel Gelelim 5 Parmagin 5 De Ayni Degil İkitelliyi Deneyecem Yakindir

Axa kaskoda mini onarim varmi degerli dostlar.?

Ankara oto kingi aramistim 1 ay once axa ile anlasmamiz yok denildi bana :rolleyes:

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

axa kaskoda mini onarim varmi degerli dostlar.?

Ankara oto kingi aramistim 1 ay once axa ile anlasmamiz yok denildi bana :rolleyes:

Huawei - u8850 16 gb cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi
malesef anlaşmasi yok kardeşim:(

Geri