Austral Techno Esprit Alpine Mild Hybrid

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tachyons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tachyons

Kayıtlı Üye
21-Diyarbakır
Arkadaşlar Merhaba

01 Şubat 2025 tarihinde bayiden ikinciel olarak 1190 km de 2023 model 2024 yılı çıkışlı yeni aracım ile aranıza Diyarbakır’dan katılıyorum.
• sedef beyaz & yıldız siyah tavan
• Panoramik Cam Tavan
• Koltuk Konfor Paketi
• Gelişmiş Güvenlik Paketi
• Elektrikli Bagaj Kapağı
• Hacim Kazanımlı Yedek Lastik

Kullandığım araçlar yıllar Megane, corsa, ibiza, leon. Corolla dan sonra SUV tercihimden dolayı trafikte bana çok yakışıklı gelen bu araca yöneldim.

Kullanımın ilk haftasında multi sense tuşu çalışmadı. Sonra kişileştirme ayarları bölümündeki bazı parametrelerle oynadıktan sonra çalıştı. Ne olduğu ile ilgil açikçası bir fikrim yok. Artık dokunmaya korkar olduk.

Corolla sonrası CVT şanzıman beni endişelendirse de bu araçta CVT toyota grubundan farklı çalıştığı ve ani tepkilerle hızlandığını görmem aracımı süren herkeste bu kesinlikle daha iyi dedirtti.

Geniş olması, alan kullanımındaki tasarım bence çok iyi. 20 inc jant ister istemez bozuk yolda ses yapıyor. Artik onu da her güzelin bir kusuru var diyip kulağımızı kapatacaz :)

Multimedya konusunda Hakan heh youtube kanalı var. Bakabilirsiniz. Bazı konuları çözmüş.

Gizli özellikler nelerdir nasıl açılıyor bilmiyorum. Beni de aydınlatır iseniz memnun olurum.

Vites koluna alışamadım zaman alacak gibi....

2023 modellere güncelleme geldi diyorlar 2024 modeldeki ekran goruntusunu daha cok begendim. Güncelleme yapan arkaşlar var mı?

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Uzun zaman sonra tasarımsal olarak Renault SUV konusunda müthiş bir iş çıkardı. Merakla takip ettiğim bir araç. İnş. bir gün bizlere de kısmet olur diyelim. Aracınızı güle güle, kazasız günlerde kullanın inş.

• Beğen
Tepkiler: Tachyons
Aracınız hayırlı olsun, bazı aksaklıların olması normal bir durum, aracınızın garantisi varken yetkili serviste bütün sıkıntılardan kurtulabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Tachyons ve Befe
Geri