Arkadaşlar yardim megan coupe

elverado

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar aylardan beri ilk arabamı almak icin çabalıyorum bu arabayı buldum gittim görüstüm öntanponda düşme var arka kelebeklerden biri çalışmıyor arac 141000 de lastikler fena degil sıralı sistem lpg sunroof çalısıyor deri koltukları iyi durumda sag koltuk afif oynuyor afif cızık göze batmayan cizikler var fiyat ise 13500 birde arac ma plakalı sizden yanıt beklıyorum şimdiden tsk ler

Renault Megane 1.6 Coupe 2001 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 96353192

​Yokmu Megancı agalardan bir yanıt günceli???

kafadan kazalı muhtemelen.. ön tampon ve panjurlar sedanın ki.. belli ki sahibi titiz değil, derme çatma toplanmış araç.

forumdan ben dahil bir kaç arkadaşın aracı satılıkta. gri renk istiyorsan yine 3 taneye yakın forumdan arkadaşın aracı var, onlara bak derim.

kısaca 2-3 lira daha fazla ver (baştan ver yani), temizini bulmaya çalış.

sahibi bulgaristanlı yarın araca baktıracam istanbulda tavsi ye edeceginiz yer varmı arkadaşlar

bence hiç bulaşma bu araca kardeşm önden kazalı tmpon ızgaralar orjinal değil kaput değişmiş muhtemelen bide arç otomatik kafadan kazalrda sanzuman sıkıntı çıkartır ilerde motor dfransyl sanzumn kasma yapmış ise kaza esnasında otomatik ekonomik coupeler var piyasada bide semih abinn dediği gibi baştan 2binlira fazla verirsen rahat edersin

tampıon ve ızgara gerçekten sıkıntı, hififse vuruk çok sıkıntı olacağını sanmıyorum .

tampıon ve ızgara gerçekten sıkıntı, hififse vuruk çok sıkıntı olacağını sanmıyorum .
haff bi vurukta orjinal tampona para vermiyecek bi adamın, fibercide yaptrmayıp tamponu değiştrecegini sanmıyorum bence kazası hafif değil şahsi fikrim

​İlk araç için çok fazla risk bence dostların uyarılarına dikkat etmekte fayda görüyorum;)Rotayı can yakmayacak başka coupe'lere çevirmek daha akıllıca olacak gibihımm

Alma arkadaşım bence de. aynı fiyata daha temizini bulabileceğine inanıyorum.

tskler arkadaşlar dediginiz gibi arabaya bugun baktırdim ve araba onden ve arkadan darbeli cıktı yorumlarınız için teşekkür ederim elleriniz gözlerinize allah zeval vermesin konu kapatılmıitir tskler renault fan clab

Geri