17 Haz 2013 #1 Mahsun Yıldız Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Mar 2013 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yok mu bilecek bir insan böyle bir rezalet ömrü hayatımda görmedim.
17 Haz 2013 #2 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 Mahsun Yıldız' Alıntı: Yok mu bilecek bir insan böyle bir rezalet ömrü hayatımda görmedim. Genişletmek için tıkla ... Nedir problemin yaz arkadaşım. Diğer Clio 4'ü olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka.
Mahsun Yıldız' Alıntı: Yok mu bilecek bir insan böyle bir rezalet ömrü hayatımda görmedim. Genişletmek için tıkla ... Nedir problemin yaz arkadaşım. Diğer Clio 4'ü olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka.
17 Haz 2013 #3 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Mahsun bey net olarak hangi sorunu yasiyorsunuz bir aciklama ile yada fotografla bizlerle paylasirsaniz size yardimci olabiliriz Ankara Aydınlıkevlerden Tapatalk 2 ile Gönderildi.
Mahsun bey net olarak hangi sorunu yasiyorsunuz bir aciklama ile yada fotografla bizlerle paylasirsaniz size yardimci olabiliriz Ankara Aydınlıkevlerden Tapatalk 2 ile Gönderildi.