Arkadaşlar megane fun club adına yapıştırma taleb ediyorum

kemalbesler

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhab arkadaşlar burada bir aile gibiyiz araçlarımızın arkasına megane fun club çıkartmaları var m yoksa yaptıralım derim ne dersiniz?
kb yın kendimi tanıtmayı unutmuşum ismim kemal besler izmirde yaşıyorum. Megane tutkunuyum şuanda 2006 model 1.5 dci megane 2 aracım var gümüş gri rengde arka camda bir fun club logosunun güel durucağını düşündüm kendim bilgisayar işleriyle uğraşıyorum yazılımcıyım bir logomuz yani yapıştırmamız yok ise ben tasarlıyabilirim ona göre bakabiliriz.

Son düzenleme:
Öncelikle forum kuralları gereği kendinizi tanitirsaniz memnun oluruz...

kb yın kendimi tanıtmayı unutmuşum ismim kemal besler izmirde yaşıyorum. Megane tutkunuyum şuanda 2006 model 1.5 dci megane 2 aracım var gümüş gri rengde arka camda bir fun club logosunun güel durucağını düşündüm kendim bilgisayar işleriyle uğraşıyorum yazılımcıyım bir logomuz yani yapıştırmamız yok ise ben tasarlıyabilirim ona göre bakabiliriz.

Bizim logosu var zaten kemal bey. Forum içersinde sticker isteyenler ile ilgili konu var oraya talebinizi yazın size de gönderilsin.

emir bey öncelikle teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için baktımda stickerlar rfc olarak bilmiyorum forum kuralları için nasıl ama o stickerın megane fun clublısını yapsak nasıl dururdu sizce yani renault yazısı yerine megane yazalım meganelara yapıştırılabilir diye düşünüyorum

emir bey öncelikle teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için baktımda stickerlar rfc olarak bilmiyorum forum kuralları için nasıl ama o stickerın megane fun clublısını yapsak nasıl dururdu sizce yani renault yazısı yerine megane yazalım meganelara yapıştırılabilir diye düşünüyorum

Aslında güzel fikir. Normal stickerın altına Megane Clio Kango vss yazılı olsa fena durmaz demi.

Kemal bey Renaultfanclub stickeri tek sekilde dir meganfanclub ya da kangoo fanclub diye bir fanclubumuz yok model degil marka faniyiz biz o sebepten dir ki yarin bir gun meganfanclub kurulur ise ki belki de vardir o club kruculari ile gorusmenizi tavsiye ederim..
Bu arada uzmanlastiginiz konuuyu bizler ile paylasip forum adina irseyler yapak istemeniz cok gos gercekten tesekkur ederiz

Samsung Edge ile gonderildi

Geri