Arkadaşlar cw365 teyp aldım link içerde sizce nasıl ,çerçevesini bulabilir miyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abidig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    cw365

abidig

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
http://www.hepsiburada....gcw365&categoryId=26080

bu teyp ten aldım kumandalı ,çıkan kafalı , usb , sd card vs sıradan basit tüm özellikler var oda bana yeter diye bunu aldım da nasıl takacağım araç megane ve birde modus eski teybe göre yanlardan ve üsten oldukça küçük çerçeve lazım sanırım.

Montaj + çerçeve vs ne kadar tutar ? çoksa iade edeceğim.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Siz ne önerirsiniz?

megane kaç model? 96-02 arası megane sa bu işini görür.burda pahalı.başka yerlerede bak.daha ucuza satılıyordur muhakkak.montajda çok bişey tutmaz
Renault Megane (96-02) Oto Teyp Çerçevesi 6061 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

hocam megane de modus te 2006 model megane buldumda nette modus e bulamadım acaba aynı mıdır 2side benziyor çünkü ,birisi hata etmişsin bunu almasaydın dedi 49 tl ye bu özelliklerde başka teyp yok 100 tl civarı çok iyi bir şey olmasına gerek yok diye aldım

yani bu teyp ten çokta bişey beklememek lazım.tercih meselesi.
ha bana sorarsanda keşke 3-5 daha verip daha düzgün bişey alsaydın.bak bu olabilirdi mesela

Sony DSX-A30 USB ve AUX Girişli Kumandalı Dijital Medya Alıcısı - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

megandada modusdada aynı teyp var bildiğim kadarıyla.çerçeve olacaksa 2 sinede aynı çerçeve olur.
nette baktımda çerçevesizde olmuyormuş.

http://www.hepsiburada.com/liste/re...253574_20024879_20020281%7d&fh_refview=lister

Son düzenleme:
yani bu teyp ten çokta bişey beklememek lazım.tercih meselesi.
ha bana sorarsanda keşke 3-5 daha verip daha düzgün bişey alsaydın.bak bu olabilirdi mesela
Sony DSX-A30 USB ve AUX Girişli Kumandalı Dijital Medya Alıcısı - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

megandada modusdada aynı teyp var bildiğim kadarıyla.çerçeve olacaksa 2 sinede aynı çerçeve olur

Renault Megane 2 Oto Teyp Çerçevesi 6062 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

hocam haklısınız da arada 105 tl var kargo ücreti birde 115 tl fark olur ben zaten çokta birşey beklemiyorum çalsın bozulmasın yeter bunada nette araştırdım iyi diyor herkes ( fiyata göre ) bakalım artık bir teyp çiye gideyim en iyisi teşekkür ederim

verdiğn linkte KDV Dahil 97,57.-TL diyor senin teybe.
ben ondan sony dedim.
daha ucuzsa bişey diyemem.gönlünce olur inşallah

Arkadaşlar yardımcı olsun diye yazıyorum teyp i taktırdım 50 tl teyp 25 tl çerçeve , takma 75 tl ye halloldu.Bir sony poinerr kalitesi olamaz elbette ama ses canavarı değilseniz bu fiyata çok güzel ve arabaya uyan bir teyp özellikleride çok iyi kumandalı vs tek korkum kısa sürede bozulması herkes öyle diyor 1-2 yıl idare etse yeter gerçi .Birde radyosu eskisinden daha net ve güzel çekiyor ,sd card dan müzik okuması çok hızlı ama dediğim gibi sesi çok üst düzey çıkmıyor.(2 araç haporlörü ile ) radyo sesi daha yüksek . 50 tl de bu kadar olur. mobess ,orite de bu modelden ürettiriyor.Alırken sunny,rodstar gibi markalardan farkı yok demişti.

Geri