Arkadaşlar acil yardim clio 2 başaran coilover

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kt.00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kt.00

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar clio 2 hb 2001 model aracım var arkalar orjinal helezon ve amortisör var önlerden 2 cm yaylar kesik ve orjinal amortisör var ve aşırı vuruntu yaşıyor önler ufak çukurlarda bile başaran Amortisör de coilover yaptırmayı düşünüyorum sizce konfor ve yol tutuşu nasıl olur ücret konusunda sorunum yok ön iki coile 850 TL dediler dediğim gibi coil almak mantıklı mı aranızda daha önce oradan coil yaptıran var mı yardımcı olursanız sevinirim zamanım biraz kısıtlı ya gösterişi güzel olsun diye konforu ve yol tutuşu iyi ise coil alacağım ya da orjinal helezon ve amortisör alıp yeniden arabayı yükselteceğim ve aracın duruşu biraz bozulacak lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar clio 2 hb 2001 model aracım var arkalar orjinal helezon ve amortisör var önlerden 2 cm yaylar kesik ve orjinal amortisör var ve aşırı vuruntu yaşıyor önler ufak çukurlarda bile başaran Amortisör de coilover yaptırmayı düşünüyorum sizce konfor ve yol tutuşu nasıl olur ücret konusunda sorunum yok ön iki coile 850 TL dediler dediğim gibi coil almak mantıklı mı aranızda daha önce oradan coil yaptıran var mı yardımcı olursanız sevinirim zamanım biraz kısıtlı ya gösterişi güzel olsun diye konforu ve yol tutuşu iyi ise coil alacağım ya da orjinal helezon ve amortisör alıp yeniden arabayı yükselteceğim ve aracın duruşu biraz bozulacak lütfen yardımcı olun

Cm olarak ne kadar bilemiyorum ben fluence için onleri presleyip arka yaylari kestiler serviste ( tanidik oldugundan yoksa elbette yapmazlar bu islemi ) yaklaşık uc senedir bu şekilde kullanıyorum. Belki sizinki fazla kesilmistir veya preslenmistir. Benim araç 2014 model ve hala presli ve kesik ( ön arka ) yaylari ile kullanıyorum. Elbette ki bir miktar sertlik var fakat ben dip basık seviyesinde dusurmedigim için kasislerden bile rahatlikla gecebiliyorum. Coil ben de dusundum fakat neden bilmem pek isinmadim.

0ba61ff766e7b9626ba9225ec8594a9b.webp

6611f4133d8f0905a3a95c5d890f4497.webp

7d9678d2388ae3a593579485ca248746.webp

7a6e207aa0a986bfb4dc58bd622f5018.webp

ab14fe46513315b82f9a5bb35189e5b3.webp

Hızlı yanıt alabilmek için “alıntı” yaparak cevaplayınız.
İmessage : tanseler@me.com

Benim aracım da aşırı düşük değil ön teker ve çamurluk arasına 2 parmak giriyor fakat araba çukurlarda kütür kütür vuruyor coilover siparişi vereceğim fakat umarım forumda coilover kullanan veya başaran coilover kullanan vardır

Eğer aracın dediğin gibi yüksek ise, amortisör ve takozlar görevini yapmadığı için vuruntu yapıyordur. Öncelikle onlara baktır, eğer ikisi de değişecekse de spor yay, alıp takabilir veya coil yaptırabilirsin. her ikisinde de düşünülebilir.

Geri