Arkadaşımız Aracı Çalındı: 34 DZ 7309 Gri Megane II Sedan 2008

c_cihan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Olay yaklaşık bir hafta önce gerçekleşti.

İstanbul Boğazköy (Bahçeşehir II. Kısım)'de apartmanın önünden çalındı.

34 DZ 7309 Gri Megane II Sedan 2008

Biliyoruz bulunması zor ama yine de bir ihtimal diyoruz.

Bir hafta önce maalesef arkadaşımın başına da böyle bir durum geldi, Ne yazık ki aracının kaskosu da yokmuş.

Kamera görüntülerini izlemişler, anlattığına göre adamın elinde uzaktan kumanda var muhtemelen, arabaya doğru tutup onunla açıyor, arabaya biniyor, 5-10 sn içinde hareket ediyor ve gidiyor. Bu işi nasıl becerdiler hala anlayabilmiş değilim.

Bir de anlattığına göre olaydan yaklaşık bir hafta önce bir sigorta şirketi vb. bir yerden arayarak aracınıza kasko yapalım demişler, ruhsat bilgilerini istemişler, acaba bu bilgilerden araca uygun anahtar yapabilirler mi?

Eski sahibiyle alakalı diye düşündüm ama çok iyi tanıdığım birisi diyor..

Arkadaşlar önlem alın diyeceğim ama gözüne kestirdi mi şerefsizler bir şekilde çalıyor...

Geçmiş olsun tez zamanda bulunur inşallah
Ben arabamı bilmediğim bi yere çektiğimde baston kilit takıyorum da megane 2 nasıl çalmış yahu

Çok geçmiş olsun .

Baston kiliti de patlatıyorlar.
Bu açıdan en güvenceli kasko

gsm şirkwti ile görüşerek konuşmayı araştırmanızı öneririm şase numarası ile imkan olduğu takdirde bütün bilgilere ulaşılmaktadır. Ben Nissan servisinden yedek anahtarımı şasi numaram ile almıstım.

bu arada büyük geçmiş olsun gözümüz yollarda olacak inşallah bulunur

Immobilizier olan arabalarda direk anahtar yada kart sistemini söküp kendi yanlarında getirdiklerini takıp çalıştırıyorlarmış

Bu aralar hırsızlıklar arttı dikkat etmek gerek.Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kardeşim...

kasko iyi de parası olmayan ne yapacak.
veya bastonla mı gezecez, aman çalınmasın diye tedirgin mi olacaz hep.
bu çakalları asacaksın o zaman hırsızlık olmaz.
hapse giriyorlar evde yiyemedikleri yemekleri 3 ay orada yiyip çıkıyor çakallar.

çok geçmiş olsun.benimde 2002 model clıo ıı çalınmıştı,çok zor bir olay çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun şu sıralar farkındamısınız Dostlar ne kadar çok araç çalınıyor :(

Geri