Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
98 broadway var arka koltuk yaslanma yeri ve emniyet kemeri su içinde kalmış yağmurlarda hep su alıyor ama nereden olduğunu bulamadım bu konuda fikri olan varsa sevinirim
arkadaşıma dedimki ben arabanın arkakoltuğun içine de durayım sen hortumla su tut dedim ama bir damla bile su alan yere rastlamadım ama yağmurlada neden se biryerden su alıyor bulamadım
Benim başıma da geldi aynı durum. Sol arka farda çatlak varmış yıkayınca bişey olmuyodu ama yağmurlu havalarda su alıyodu. Sizin de büyük ihtimal far dan kaynaklanıyordur. Eğer çatlak yoksa kaporta ve far arasında bi conta var su sızmasını engellemek için belki zamanla özelliğini kaybetmiştir.
Arabanın burnu öne doğru eğik park etme. Bagaj fitilinden yada arka cam fitilinden girer. Eski sedan araçların huyu bu öne doğru eğik park edersen bagaj ile arka cam arasında su birikiyor. Biriken su tahliye yeri bulamayınca içeri giriyor.