Arka cam rezistans çalışmıyor

haydarsahin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1 Hafta önce farkettim arka cam rezistansı çalışmıyor. rezistans uçlarına gelen kabloyu kontrol ettim elektrik gelmiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

1 Hafta önce farkettim arka cam rezistansı çalışmıyor. rezistans uçlarına gelen kabloyu kontrol ettim elektrik gelmiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Sanırım sigorta kontrolü yapmışsındır. eğer sigorta atık değilse ara kabloda ezilme veya kopukluk olma ihtimali var. Geçmiş olsun.

Sanırım sigorta kontrolü yapmışsındır. eğer sigorta atık değilse ara kabloda ezilme veya kopukluk olma ihtimali var. Geçmiş olsun.

Sigorta kontrolü yaptım ayrıca rezistansın bağlantı noktasından elektrik kontrolü yaptım elektrik gelmiyordu. Sorunu kendim halledemezsem servis yolu gözükecek gibi.

Geçmiş olsun umarım sorun kısa zaman içinde çözülür

Rezistans için röle varmı bilmiyorum. Belki röle arızalanmış olabilir. Sigortanın olduğu yere elektrik geliyormu bi bakın isterseniz.

Sigortanın olduğu yere elektrik geliyor fakat rezistansa elektrik gitmiyor. bende kablolamada bir sorun olduğunu düşündüm. geçenlerde bir tanıdığa gösterdim bunların altta beyni var ondandır dedi şaşırdım. Bu arada izmir'de baskı balata değiştirebileceğim uygun fiyatlı bir yer var mıdır?

Bu rezistans sorunu çok kötü bir şey ve inşallah çözersin yoksa cam değişimine kadar giden pis bir olay geçmiş olsun şimdiden kardeşim :eyv

rezistans soketine elektrik gelmiyorsa iletim (kablo )problemi olması muhtemel inşallah ufak bir şeydir

Teşekkür ederim mesajlarınız için. Yarın baskı balata değişimine gideceğim orada da bir baksınlar rezistans'a umarım küçük birşeyle atlatırız. arka cam buğulanınca birşey göremiyorum fena moralim bozuluyor.

Geri