Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Hafta önce farkettim arka cam rezistansı çalışmıyor. rezistans uçlarına gelen kabloyu kontrol ettim elektrik gelmiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
1 Hafta önce farkettim arka cam rezistansı çalışmıyor. rezistans uçlarına gelen kabloyu kontrol ettim elektrik gelmiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Sigorta kontrolü yaptım ayrıca rezistansın bağlantı noktasından elektrik kontrolü yaptım elektrik gelmiyordu. Sorunu kendim halledemezsem servis yolu gözükecek gibi.
Sigortanın olduğu yere elektrik geliyor fakat rezistansa elektrik gitmiyor. bende kablolamada bir sorun olduğunu düşündüm. geçenlerde bir tanıdığa gösterdim bunların altta beyni var ondandır dedi şaşırdım. Bu arada izmir'de baskı balata değiştirebileceğim uygun fiyatlı bir yer var mıdır?
Teşekkür ederim mesajlarınız için. Yarın baskı balata değişimine gideceğim orada da bir baksınlar rezistans'a umarım küçük birşeyle atlatırız. arka cam buğulanınca birşey göremiyorum fena moralim bozuluyor.