Arizona Turuncu ve Siyah Tavanlı Icon Modeli Dizel Captur Gören Var mı?

alipasalierkan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Sitede ilk konum bu olacak. Ben Renault Captur 90 Bg dizel Icon modelinden almak istiyorum. Fakat istediğim araç Arizona Turuncu ve tavanı Siyah olacak. Daha doğrusu ben öyle istiyorum. Fakat bayide Fil dişi tavanlı model mevcut. Daha doğrusu Mais' ede sordular. Onlarda da yok. Sağda solda dediğim aracın benzinli olan versiyonlarını görüyorum. Merak ettim. Acaba hiç benim istediğim renklerde dizel gelmedi mi? Sadece benzinlilerde mi var?

Geldi elbette stoklarında yoktur sipariş vermen lazım...

bende görmedim hiç burda :)

Selamlar sizin dediğiniz aracı şu anda Ankarada 25 gündür kullanıyorum. Siyah taban ve arizona turuncu ve dizel İcon.

Aradığım aracı zar zor 1 ay süren beklemeden sonra buldum. Sipariş etsem zaten aynı sürede gelecekti...:D Neyse aracı 1 haftadır kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir araç. Görenlerin dikkatini çekiyor. Siyah tavanı beklediğime değdi diyebilirim. Bir eşinide daha civarda görmedim. Zaten bunuda zar zor bulduk...

Aradığım aracı zar zor 1 ay süren beklemeden sonra buldum. Sipariş etsem zaten aynı sürede gelecekti...:D Neyse aracı 1 haftadır kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir araç. Görenlerin dikkatini çekiyor. Siyah tavanı beklediğime değdi diyebilirim. Bir eşinide daha civarda görmedim. Zaten bunuda zar zor bulduk...
ankaradamısın?

Hayırlı olsun aracınız, güzel günlerde, kazasız, belasız kullanmanızı dilerim.

Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın.

Geri