Arıza Göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

filo67

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sabah Kırmızı ışıkta durduğumda aşağıdaki resimdeki gösterge yanıp söndü bu nedir sizce..

arıza-göstergesi.png

Motorun çalışmadığını gösterir. kontağı ilk açtığınız anda tek başına yanması normaldir, eğer bu ışıkla birlikte arıza işaretide yandıysa motor arızası olduğunu gösterir. Tek başına yandıysa muhtemelen bir anlık devir düşmesinden dolayı yanmış olabilir.

Tek başına yandı. Evet kırmızı ışıkta durmaya yakın yandı ve hemen söndü..

..eğer bu ışıkla birlikte arıza işaretide yandıysa..

Bunu anlayamadım bende yanan sadece yukardaki resimdeki gösterge deki lamba, arıza işaretide dediğiniz nedir

Servise gittiğimde 3. silindire yakıt gitmediği hata kodu vermiş.
Sabah ilk kalkışta 2 km sonra kırmızı ışıkta duruyorum ve arıza lambası yanıyor hemen lpg düğmesini kapıyorum sönüyor. YAda yola devam edince bir süre sonra kesiyor.
LPG enjektöründen olabilirmi? LPG servisine götürsem olurmu? LPG markasını bilmiyorum acayip bi marka adı. Atiker değil.

Çok büyük ihtimalle bobin arızası hocam. Başıma geldi bobin ve bujileri değiştirerek çözdüm.

lpg enjektör sorunu.enjektörün biri zamanlamayı bozuyor.100 150 tl sıkısmıs.lpgciye git.benzinde binsende gaz enj.kaçırıyorsa hava alıp vereblyor.bu da o işareti çıkarttırıyor

LPG Markası Lan landirenzo. İzmir'de dispiratörüne gittim. Meğerse bi boruyu yanlış yere sokmuşlar. Silindir kapağının üzerinde manifot çıkışı bölgesinin yanına takmışlar. Usta bunu söktü olması gereken yere taktı. Bide ayar yaptı. Şu an sıkıntı kalmadı saat gibi oldu..

Geri