Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorun çalışmadığını gösterir. kontağı ilk açtığınız anda tek başına yanması normaldir, eğer bu ışıkla birlikte arıza işaretide yandıysa motor arızası olduğunu gösterir. Tek başına yandıysa muhtemelen bir anlık devir düşmesinden dolayı yanmış olabilir.
Servise gittiğimde 3. silindire yakıt gitmediği hata kodu vermiş.
Sabah ilk kalkışta 2 km sonra kırmızı ışıkta duruyorum ve arıza lambası yanıyor hemen lpg düğmesini kapıyorum sönüyor. YAda yola devam edince bir süre sonra kesiyor.
LPG enjektöründen olabilirmi? LPG servisine götürsem olurmu? LPG markasını bilmiyorum acayip bi marka adı. Atiker değil.
lpg enjektör sorunu.enjektörün biri zamanlamayı bozuyor.100 150 tl sıkısmıs.lpgciye git.benzinde binsende gaz enj.kaçırıyorsa hava alıp vereblyor.bu da o işareti çıkarttırıyor
LPG Markası Lan landirenzo. İzmir'de dispiratörüne gittim. Meğerse bi boruyu yanlış yere sokmuşlar. Silindir kapağının üzerinde manifot çıkışı bölgesinin yanına takmışlar. Usta bunu söktü olması gereken yere taktı. Bide ayar yaptı. Şu an sıkıntı kalmadı saat gibi oldu..