Hayvanları Severim En Çokta Kedileri Severim, Bu Sıralar Kafamda Bir Ütü Mevzusu Var Kedi Beslemek İstiyorum Lakin Daha Önceden Bir Akrabamızın Kedisi 5 Ay Kadar Bizde Kaldı Hayvan Pek Rahat Edemedi Gibi Geldi Bana Bizim Evde Valide Hanım İle Peder Bey Hayvan Sevmezler Valide Hiç Birini Sevmez Peder Bey'de Köpekten Başkasına Yanaşmaz Burada Problem Yok Ben Alıyorum Dediğim Zaman Alırım Yanlız Kediye Hayatı Zehir Etmek İstemiyorum.
- Apartman Dairesinde Oturuyoruz.
- İşim, Gücüm vs. Sebebi İle Bu Hayvan Tam Ev Kedisi Olur Tutup'ta Ensesinden Sokağa Çıkarmaya Vaktim Olcakğını Sanmıyorum.
- Kediyi Sahiplendirme Yöntemi İle Alacağım 1 Yaşında Eğitimli Bir '' Siyam Kedisi ''
- Sahiplendirme Yolu İle Alacağım İçin Her Şeyi Bedava 12 3 Aşıları Yapılmış - İç Dış Parazit Mevzu Yapılmış Yanında Alet Edevat vs. 2 Aylık Yemini Felanda Verecek Sahibi.
Ben İyi Bakacağımı Düşünmüyorum, İyi Bakacağım'dan Eminim.
Şimdi '' Vay Arkadaş Renault Forumunda Bu Konu Nereden Çıktı '' Diye Soranlar Olabilir, Lakin Ben Yinede Sizin Görüş - Fikirlerinizi Almak İstedim.
Saygılar
- Apartman Dairesinde Oturuyoruz.
- İşim, Gücüm vs. Sebebi İle Bu Hayvan Tam Ev Kedisi Olur Tutup'ta Ensesinden Sokağa Çıkarmaya Vaktim Olcakğını Sanmıyorum.
- Kediyi Sahiplendirme Yöntemi İle Alacağım 1 Yaşında Eğitimli Bir '' Siyam Kedisi ''
- Sahiplendirme Yolu İle Alacağım İçin Her Şeyi Bedava 12 3 Aşıları Yapılmış - İç Dış Parazit Mevzu Yapılmış Yanında Alet Edevat vs. 2 Aylık Yemini Felanda Verecek Sahibi.
Ben İyi Bakacağımı Düşünmüyorum, İyi Bakacağım'dan Eminim.
Şimdi '' Vay Arkadaş Renault Forumunda Bu Konu Nereden Çıktı '' Diye Soranlar Olabilir, Lakin Ben Yinede Sizin Görüş - Fikirlerinizi Almak İstedim.
Saygılar