Aranızda Evinde Kedi Besleyen Var'mı ?

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Hayvanları Severim En Çokta Kedileri Severim, Bu Sıralar Kafamda Bir Ütü Mevzusu Var Kedi Beslemek İstiyorum Lakin Daha Önceden Bir Akrabamızın Kedisi 5 Ay Kadar Bizde Kaldı Hayvan Pek Rahat Edemedi Gibi Geldi Bana Bizim Evde Valide Hanım İle Peder Bey Hayvan Sevmezler Valide Hiç Birini Sevmez Peder Bey'de Köpekten Başkasına Yanaşmaz Burada Problem Yok Ben Alıyorum Dediğim Zaman Alırım Yanlız Kediye Hayatı Zehir Etmek İstemiyorum.

- Apartman Dairesinde Oturuyoruz.

- İşim, Gücüm vs. Sebebi İle Bu Hayvan Tam Ev Kedisi Olur Tutup'ta Ensesinden Sokağa Çıkarmaya Vaktim Olcakğını Sanmıyorum.

- Kediyi Sahiplendirme Yöntemi İle Alacağım 1 Yaşında Eğitimli Bir '' Siyam Kedisi ''

- Sahiplendirme Yolu İle Alacağım İçin Her Şeyi Bedava
12 3 Aşıları Yapılmış - İç Dış Parazit Mevzu Yapılmış Yanında Alet Edevat vs. 2 Aylık Yemini Felanda Verecek Sahibi.

Ben İyi Bakacağımı Düşünmüyorum, İyi Bakacağım'dan Eminim.

Şimdi '' Vay Arkadaş Renault Forumunda Bu Konu Nereden Çıktı '' Diye Soranlar Olabilir, Lakin Ben Yinede Sizin Görüş - Fikirlerinizi Almak İstedim.

Saygılar :eyv

​Ne yapacaksın kediyi be kardeşim al 2 muhabbet kuşu olsun bitsin.:D

size kalmış benim evimde kedi balık kuş bir arada yaşıyorlar
kedim iran kedisi
tüy sorunu oluyor evde küçük çocuk varsa tavsiye etmem ama yine de en iyisi siyamdır.
alışana kadar 1 ayı bulabilir onunla yakından ilgilenerek bu süreyi uzatabilir veya kısaltabilirsin.
bence her evde müsait olduğu sürece bir hayvan bakmak gerekli diye düşünüyorum

Üyelerimizden Tuncay,bu yavruyu bakabilecek birine vermek istiyormuş,kedilere karşı olmasam alırdım hemen... :)

65625_10200530011367106_667750735_n.jpg

262342_10200530012647138_1103498749_n.jpg

Bir zamanlar Halam van kedisi besliyordu bakimi vs zor heleki o tuyu oyle bir insani tiskindiriyirki bn Halamin evinde yemek dahi yiyemiyordum benim şoyle bir onerim var nacizane fikrimi soyluyorum bu kedi besleme işini bence ertele mumkunsede unut kardeşim

SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

kedi pistir, evde beslenmez

canlı birine bakmak gerçekten emek ister. 2 yada 3 ay bakıp sonra off demek istemiyorsan all.
Evde yaşayacağı için aile bireylerinde izni olması lazım .
Huzursuzluk çıkmaması için .

​Ne yapacaksın kediyi be kardeşim al 2 muhabbet kuşu olsun bitsin.:D

La Hacı Kuşu Kucağına Alıp Sevemiyor'sun Kafasını Okşayamıyorsun Ne Anladım Ben o İşten :D

size kalmış benim evimde kedi balık kuş bir arada yaşıyorlar
kedim iran kedisi
tüy sorunu oluyor evde küçük çocuk varsa tavsiye etmem ama yine de en iyisi siyamdır.
alışana kadar 1 ayı bulabilir onunla yakından ilgilenerek bu süreyi uzatabilir veya kısaltabilirsin.
bence her evde müsait olduğu sürece bir hayvan bakmak gerekli diye düşünüyorum

Evde Küçük Çocuk Yok Ben Zaten Tek Çocuğum, Eve Gelen Giden Misafir vs. Pek Olmaz Bizde, İlgi Manyağı Yapacağımı Düşünüyorum Ben Kediyi :))

Üyelerimizden Tuncay,bu yavruyu bakabilecek birine vermek istiyormuş,kedilere karşı olmasam alırdım hemen... :)

Allah Ne Tatlı Bir Şeymiş Bu Ama Bana Uzak Abi, Biraz Zor Gözüküyor Bu Yüzden, Kargo İle'mi Gönderecekler Hayvanı hihi

Bir zamanlar Halam van kedisi besliyordu bakimi vs zor heleki o tuyu oyle bir insani tiskindiriyirki bn Halamin evinde yemek dahi yiyemiyordum benim şoyle bir onerim var nacizane fikrimi soyluyorum bu kedi besleme işini bence ertele mumkunsede unut kardeşim

SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Bir Kaç Araştırma Yaptım Bu Siyam Kedileri Hakkında Tüyleri Kısa Oluyormuş ve Pek Fazla Tüy Dökme Sorunları Olmuyormuş, Çeneleri Düşük Hayvanlar İmiş Muhabbet Etmeyi - Konuşmayı Çok Sevip Cins Cins Cins Sesler Çıkarırlarmış Sevdim Ben Bunu :DBir Kaç Araştırma Yaptım Bu Siyam Kedileri Hakkında Tüyleri Kısa Oluyormuş ve Pek Fazla Tüy Dökme Sorunları Olmuyormuş, Çeneleri Düşük Hayvanlar İmiş Muhabbet Etmeyi - Konuşmayı Çok Sevip Cins Cins Cins Sesler Çıkarırlarmış Sevdim Ben Bunu :D

kedi pistir, evde beslenmez

Ben o Kadar Büyük Bir Problem Yaratacağını Sanamıyorum Açıkçası Dediğim Gibi Daha Önce 5 Ay Gibi Bir Süre Beslemiştim, Lakin Daha Sonra Sahibine Geri Vermek Zorunda Kalmıştım :(

canlı birine bakmak gerçekten emek ister. 2 yada 3 ay bakıp sonra off demek istemiyorsan all.
Evde yaşayacağı için aile bireylerinde izni olması lazım .
Huzursuzluk çıkmaması için .

Ben Bu Kedi Besleme Mevzusunu Ciddi Ciddi En Az 1 Senedir Düşünüyorum 2 - 3 Ay Besleyip Sokağa Atmaya Kıyamam Zaten Oda Bir Canlıdır Zulüm Etmek Günahtır, Ben Alıyorum Dediğim Zaman Onlarda '' Al '' Diyecekler Ancak 1 - 2 Hafta Böbürleneceklerini Düşünmekteyim :)

Herkese Yorumları İçin Tek Tek Teşekkür Ederim :eyv

Hayvanları Severim En Çokta Kedileri Severim, Bu Sıralar Kafamda Bir Ütü Mevzusu Var Kedi Beslemek İstiyorum Lakin Daha Önceden Bir Akrabamızın Kedisi 5 Ay Kadar Bizde Kaldı Hayvan Pek Rahat Edemedi Gibi Geldi Bana Bizim Evde Valide Hanım İle Peder Bey Hayvan Sevmezler Valide Hiç Birini Sevmez Peder Bey'de Köpekten Başkasına Yanaşmaz Burada Problem Yok Ben Alıyorum Dediğim Zaman Alırım Yanlız Kediye Hayatı Zehir Etmek İstemiyorum.

- Apartman Dairesinde Oturuyoruz.

- İşim, Gücüm vs. Sebebi İle Bu Hayvan Tam Ev Kedisi Olur Tutup'ta Ensesinden Sokağa Çıkarmaya Vaktim Olcakğını Sanmıyorum.

- Kediyi Sahiplendirme Yöntemi İle Alacağım 1 Yaşında Eğitimli Bir '' Siyam Kedisi ''

- Sahiplendirme Yolu İle Alacağım İçin Her Şeyi Bedava
12 3 Aşıları Yapılmış - İç Dış Parazit Mevzu Yapılmış Yanında Alet Edevat vs. 2 Aylık Yemini Felanda Verecek Sahibi.

Ben İyi Bakacağımı Düşünmüyorum, İyi Bakacağım'dan Eminim.

Şimdi '' Vay Arkadaş Renault Forumunda Bu Konu Nereden Çıktı '' Diye Soranlar Olabilir, Lakin Ben Yinede Sizin Görüş - Fikirlerinizi Almak İstedim.

Saygılar :eyv

Bende kedi var, Kedi wc eğitimini 1 günde öğrenebilir.Çok basit. Bide kediye otomatik kedi tuvaleti aldım. işi bitince makina kendini temizliyor:D Tüy probleminde ise 6 ayda bir traş yaptırıyorum. tüyüde dökülmüyor.

Geri