Aracınızla Unutamağınız Bir Anınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet bu başlık altında tüm abi kardeşlerim araçlarıyla bir anısını yazsınlar istiyorum örneğin bi kış yolda giderken dağın başında mahsur kalması yada vs buna benzer hikayeleri alalım istedim foruma biraz renk gelsin okuma yeteneğimiz gelişsin :):halay

spring vardı bende eskiden. yolun kenarındaki gölete baka baka gidiyordum. bi döndüm araba yolun ortasında durmuş anayolda...fren yapsam yine çarparım arkadan....sola kırdım refleksle sağ arka teker havaya kalktı, hemen diğer yöne kırdım takla atmadan kurtuldum.
bir de 100 de 100 yol hakkı benimken bir araba 120 ile kavşakta geçti, frene basmasam çoktan öbür tarafa göç etmiştim, pilavımı yemişlerdi )) bu iki olaydan sonra herkesi potansiyel katil olarak görmeye başladım. artık sağa sola bakarak araba sürmüyorum ve kırmızı ışıkta ve kavşaklarda çıkarken ise sağa sola bakarak araba sürüyorum.

Bundan bir sene önce malatyaya memlekete giderken aracım kırşehir civarında normal farlar kesti gece saat 1 de sabaha kadar uzun farlarımı yakarak devam ettim gelen her gamyoncu dayıdan sellektör yiyodum ama yapacak bişeyimde yoktu meganları bilen bilir cogu elektrikciler bile ampülünü zor değiştirir :)

benim aracımla aynı kasa aynı renk megan 2 ile deneme sonucu adamın yorumu :)
- Abi siz buna ne koydunuz :D

Damat arabamdı canım capturum :-) inşAllah ilk çocuk heyecanımı da yaşayacağız içinde :-)

ilk aldığım zamanlar kullanma klavuzunu baştan aşağı okudum. geçenlerde avm otoparkında park yerindeki sınır demirlerine ön iki tekeri vurarak durdum bir hasar olması beklenemez ama araba ani bir ivmeyle durdu zaten hızımda 3 4 km birşeydi. daha sonra işim bitti bindim arabaya basıyorum marşa araba çalışmıyor indim sigortaları kontrol ettim sorun yok sonrasında klavuzda okuduğum darbe anında yakıtı kesen sistemin olduğu ve kaput içindeki kırmızı düğmeye basarak devre dışı bırakıldığı aklıma geldi hemen denemek için baktım ama nafile lpg beyninden el girmiyor ve beyin bildiğin ateş. napayım nedeyim derken ilk yardım çantasında ki reflektörün demiri ile bastım butona ve araba çalıştı ama baya zamanımı da almıştı :D

Bizde bi kere düğüne giderken mersoya carpmistik bizim araba sapasaglamdı mersonun tampon inmişti :)

ilk aldığım zamanlar kullanma klavuzunu baştan aşağı okudum. geçenlerde avm otoparkında park yerindeki sınır demirlerine ön iki tekeri vurarak durdum bir hasar olması beklenemez ama araba ani bir ivmeyle durdu zaten hızımda 3 4 km birşeydi. daha sonra işim bitti bindim arabaya basıyorum marşa araba çalışmıyor indim sigortaları kontrol ettim sorun yok sonrasında klavuzda okuduğum darbe anında yakıtı kesen sistemin olduğu ve kaput içindeki kırmızı düğmeye basarak devre dışı bırakıldığı aklıma geldi hemen denemek için baktım ama nafile lpg beyninden el girmiyor ve beyin bildiğin ateş. napayım nedeyim derken ilk yardım çantasında ki reflektörün demiri ile bastım butona ve araba çalıştı ama baya zamanımı da almıştı :D

o düğme nerede başkan...anlatabilir misin...

19 um ilk arabam... en güzel anı bu olsa gerek :)

1185664_10201057682462006_622709749_n.jpg

Renault 11 im ilk arabam , 15.000 km dir çok çeşitli anılarımız oldu (:

Ama en güzel anım taban halısını falan özene bezene yıkamam olmuştu :)

Geri