Arkadaşlar iyi geceler bir hafta önce atiker olan gazlı arabamın tüpünün değiştirdim çeşke değiştirmez olsaydım. aracımın çekişi çok iyi idi nede tekleme derdi vardı sadece biraz fazla yakıyor idi aracın tüpünün yani gaz tesisatının 10 yılı geçdiği için muayeneside yaklaştığı için değiştireyim dedim neyse atiker tesisat 450 tl ye taktırdım diyorum ya çeşke taktırmasaydım araç çekmiyor rolantide tekliyor bunu sadece gazda yapıyor atiker bayisine abone oldum gazı takan bayi sorunu bir türlü bulamadı hatayı benzinde yapmadıği halde platin meksefeden dedi götürdüm 60 tl bayıldım sonuç gene aynı bujilerini değiştirdim gene aynı sürekli gaz ayarı yapıyomuş gibi arabayı bağırtıp durdular karbüratörcü ye götürdüm karbüratör sıfırlandı sonuç gene aynı atiker bayisine tekrar tekrar vede tekrar götürdümbana en son söylenen abi tüpün yeni takıldı aracın yavaş yavaş uyum sağlar dediler. Benimde şalterler attı aracı bayiinin liftinden çıkartırken aracın kapısını liftin direğine çarptım
Takılan tesisatı sökün lanet olsun dedim yaptığınız işe dedim biz bunu sökemeyiz dediler. Bende sizi her yere şikayet edicem dedim ve ayrıldım başka bayiye götürdüm biz buna bakamayız dediler nerde takıldıysa oraya götürün dediler kafayı yemeye az kaldı fıttıcam bunun çaresi nedir anlamadım gitti değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim iyi geceler selametle.
Takılan tesisatı sökün lanet olsun dedim yaptığınız işe dedim biz bunu sökemeyiz dediler. Bende sizi her yere şikayet edicem dedim ve ayrıldım başka bayiye götürdüm biz buna bakamayız dediler nerde takıldıysa oraya götürün dediler kafayı yemeye az kaldı fıttıcam bunun çaresi nedir anlamadım gitti değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim iyi geceler selametle.