Aracımızın kirini üzerinden attık. Çok yorulduk çooookkk..

Htmakina

Hakkı TAM, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İki gündür ne zaman ve nasıl yıkarım aracı diye düşünürken, iş gereği bu gün sanayideydim. Fırsat bu fırsat bende aldım megiyi elime. Sildikçe daha güzelleşti mubarek. Maşallahı eksik etmeyelim dostlar.qw

DSC10.webp

DSC16.webp

DSC15.webp

DSC13.webp

DSC12.webp

DSC11.jpg

YİNE BEKLERİZ....:))

Allah kazasız-belasız binmeyi nasip etsin, 3 adet Megane II Sedan kullandım Fluence'den önce, gerçekten çok hoş araçlar, halen tadı damağımda...
Ve son kararınızla aracınız çok daha şık oldu, emin olabilirsiniz ;)

hakkı abim meggy nin maşallahı var :eyv :eyv

bir ben aracı yıkayamıyorum :( :( en son geçen ayın 15 inde yıkanmış 16 sında face ye atmışım şimdi leş gibi o yıkanmada babamın üstten yıkaması babam benim kadar detaya girmiyo ben girincede tartışıyoruz :)

1546307_10200455677914073_63003744_n.jpg

bu da geçen haftalar çektiğim kirli resmi :))

1798165_10200528298769549_1598318425_n.jpg

maşallah:)

Allah kazasız-belasız binmeyi nasip etsin, 3 adet Megane II Sedan kullandım Fluence'den önce, gerçekten çok hoş araçlar, halen tadı damağımda...
Ve son kararınızla aracınız çok daha şık oldu, emin olabilirsiniz ;)

Allah razı olsun. Bende sizin Fluance'ın jantlarına hastayım. O kadar şık duruyor ki anlatamam. Eğer aracı satacak olursanız jantlarınıza talibim.
:))

Teşekkür ederim.
:eyv

hakkı abim meggy nin maşallahı var :eyv :eyv

bir ben aracı yıkayamıyorum :( :( en son geçen ayın 15 inde yıkanmış 16 sında face ye atmışım şimdi leş gibi o yıkanmada babamın üstten yıkaması babam benim kadar detaya girmiyo ben girincede tartışıyoruz :)

Bir ara babadan alabilirsen gelde yıkayalım. Çok fena çok. Temizlenmesi vacip olmuş.:))

Maşallah araba kendini göstermiş abi . Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip eder inş :)

Bir ara babadan alabilirsen gelde yıkayalım. Çok fena çok. Temizlenmesi vacip olmuş.:))

gerçekten öyle abi geçen sabah gördüm bu bizim arabamı ya dedim hehe yazın haftayı geçirtmezdim valla :)) ALLAH kısmet ederse bir gün kayseri düşünüyoruz zaten şartlar ne gösterir bilemem :)

:bravoMaşallah çok güzle olmuş kirlerinden arınmış hafiflemiş :)

Ellerine sağlik abi gercekten mis gibi olmuş miiss :o

Teşekkür ederim kardeşim.:eyv

Maşallah araba kendini göstermiş abi . Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip eder inş :)

Amin kardeşim Allah razı olsun.;)
gerçekten öyle abi geçen sabah gördüm bu bizim arabamı ya dedim hehe yazın haftayı geçirtmezdim valla :)) ALLAH kısmet ederse bir gün kayseri düşünüyoruz zaten şartlar ne gösterir bilemem :)

Bekleriz kardeşim buyrun gelin.:buyuksun

:bravoMaşallah çok güzle olmuş kirlerinden arınmış hafiflemiş :)

O hafifledi ben ağırlaştım. Yaştan mıdır nedir artık belim ağrıyor arabayı silerken.12 3

Geri