Aracım 35 kurus yakıyor normal mi

Baki seyfi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar aracım şehir ici 35 kuruş yakıyor bu normalmidir havalar ısınmaya başladı bu değer biraz fazla geldi bana aracın enjeksiyonlu 1.6 rne alize

Normal in üst sınırında.

Arkadaslar aracım şehir ici 35 kuruş yakıyor bu normalmidir havalar ısınmaya başladı bu değer biraz fazla geldi bana aracın enjeksiyonlu 1.6 rne alize
kış lastiği varsa ve hep şehir içi ise, birazda hesapta yanılma payı ile normal sayılabilir. uzun zamandır buji ve kabloları değişmedi ise kontrol edilip değiştirilebilir fayda sağlayacaktır.

Aracın lpg li tabi. Yani aksi düşünülemez bendeki de soru.

35 kuruş lpg li için aşırı değil ama yani 28-32 kuruş aralığına düşse daha güzel olur.
O da kullanımla, şehir içi dur kalklarla ve bakımla açıklanabilir.
Biraz sakin kullanmayla buji filtre vs değişimiyle 28-30 kuruşlara indirirsin.

bendede 1.6 rte alize var düz sistem lpg mevcut lpg yi 2.49 dan alıyorum ve şehir içi 25 kuruşun üstüne çok nadir çıktım... lpg yi 3 liraya yakın alıyorsanız bile 30 kuruş olması lazım diye düşünüyorum tabi trafikte kalma sürenizde önemli ben sabah eşimi ve çocuğu okula bırakıyorum günlük 25 km gidiş 25 km geliş toplamda 50 km yol yapıyorum sabahları çok nadir kırmızıya takılıyorum akşamlarıda 1 yada 2 kırmızı (ankara bağlıca kızılay istikameti) sakin sürüş 90 km...
devirli sürüş 110 km üstü ve artı trafik varsa 35 kuruşuda geçeceğinin kanaatindeyim...

Son düzenleme:
Geri