Aracım 100 km üzerin de gitmiyor

ADEM2727

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
8 Dakika önce #65
ADEM2727 ADEM2727 isimli Üye şuanda online konumundadır

Teşekkür / Beğen

Mrb aranıza yeni katıldım.97bro rn arac aldm yarim motor tamiri yeni yapıldı arac tıkır tıkır çalışıyor.ancak bu sorun var ara cim 3000 devirdn sonra cok bağırıyor ve hizi 100 gecmiyor baski bakatanin iyi oldugunu söyledi usta başka ne olabilir.tüm brodwaylarmi böyle bilemiyorum 2 ustaya gösterdim ikiside çekiş iyi diyor.ancak arac gitmiyor bn bariz şekilde fark ediyorm.lütfen yaridm

Başlığı yeniden düzenlendim çalışan yürüyen araç için " Acil yardım " diye başlık atmaya gerek yok . Ustanıza danıştınız mı belki subap ayarı yapılacak yada üst kapak sıkılacaktır

Ustayla knustm sinop ile ilgili bir sorun olsa bnde anlardım gayr iyi çalışıyor üst kapak conta yin değişti

Sibop ayarı demk istdm

Çok bağırması ve 100 üzerine çıkmaması can sıkıyor

Ayrıca yinede tsk ederm

Aracınız LPG li diye düşünerek benzinde durum nedir ? Bu sorun sadece LPG de ise LPG ayarı sorunludur diyebiliriz

Coşkun bey benzin de de aynısı oluyor.lpg ye göre biraz daha iyi ama araç 3000 devire yaklaşınca motor yerinden çıkacak gbi bağırıyor ve gtmiyir

40 kuruş yakıt tüketiyor biraz fazla geldi bna.kısacası 3000 devir üzeri çok bağırıyor 100 üzerine çıkmıyor ve yakıt fazla

Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun

Geri