Araca megafon bağlatmak fikirler öneriler yasak mı cezası bildikleriniz teşekkürler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
<strong>Araca megafon bağlatmak fikirler öneriler yasak mı  cezası bildikleriniz teşekkürler<br><br>Arkadaşlar aracıma megafon baglamak istiyorum polislerin kullandıkları bunlar yasakmı büyük bi ihtimalle yasaktır yasaksa cezası vs vs  bildiklerinizi ögrenmek isterim teşekkürler<br><br></strong><br>

milleti kandırmaya gerek yok emre :D biz de her gün istanbul trafiğindeyiz yani :o çakar lambalar neyse o da aynı diye biliyorum ben bence boş ver ne edeceksin megafonu patates koyup satacak halin yok bagajda hehe hehe

Daha önce cumhurbaşkanlığından çıkma R 21 aracım vardı.Üzerinde bu sistem vardı.Şimdi internette satılan çakmalardan değil.Yıl 2008 , tüv daha yeni ben bu siren , 17 jant ve bagajdaki orijinal spoiler ile muayeneye gittim.

Megafon , orijinal ebatında olmayan jant , V desenli lastik için direk trafikten MEN ,
Kalorifer çalışmıyordu - Ağır kusur
Spoiler - Ağır kusur
birde yağ kaçağından hafif kusur yazmışlardı :)

Sonraki yıllarda bazı maddeleri yumuşattılar ama megafona hala arıza yapablirler diye düşünüyorum.

Daha sonra aracı istedikleri hale getirdim muayene tekrarına gittim.bana verdikleri evrakla trafiğe gidip men olayını kaldırttım.

milleti kandırmaya gerek yok emre :D biz de her gün istanbul trafiğindeyiz yani :o çakar lambalar neyse o da aynı diye biliyorum ben bence boş ver ne edeceksin megafonu patates koyup satacak halin yok bagajda hehe hehe

Baki patates dedin aklıma geldi meselede buradan başladı zaten 2 gün önce saat 10 da kapının önünde oturuyorum bitane gri fluence geciyo caddeden patates 1 lira patates 1 lira olay burdan aklıma geldi makara olur düşüncesindeyim olay tamamen bu sekilde kandırmaca abartma yok :D

Daha önce cumhurbaşkanlığından çıkma R 21 aracım vardı.Üzerinde bu sistem vardı.Şimdi internette satılan çakmalardan değil.Yıl 2008 , tüv daha yeni ben bu siren , 17 jant ve bagajdaki orijinal spoiler ile muayeneye gittim.

Megafon , orijinal ebatında olmayan jant , V desenli lastik için direk trafikten MEN ,
Kalorifer çalışmıyordu - Ağır kusur
Spoiler - Ağır kusur
birde yağ kaçağından hafif kusur yazmışlardı :)

Sonraki yıllarda bazı maddeleri yumuşattılar ama megafona hala arıza yapablirler diye düşünüyorum.

Daha sonra aracı istedikleri hale getirdim muayene tekrarına gittim.bana verdikleri evrakla trafiğe gidip men olayını kaldırttım.

Cok sagolun

Baki patates dedin aklıma geldi meselede buradan başladı zaten 2 gün önce saat 10 da kapının önünde oturuyorum bitane gri fluence geciyo caddeden patates 1 lira patates 1 lira olay burdan aklıma geldi makara olur düşüncesindeyim olay tamamen bu sekilde kandırmaca abartma yok :D

yok artıkkk hehe hehe hehe tee kaç sene önce bizim sokağın ilersindeki market sahibide takmıştı fabia sına bizim ilk kattaki komşuylada akrabalarmış gelir bağırıyodu kapının önünde diyodum noluyoruz falan hehe

Ciddiyim olay tamamen anlattigim gibi bende oradan esinlendim ;-)

Ciddiyim olay tamamen anlattigim gibi bende oradan esinlendim ;-)

yaptır gitsin akşam eve gelince bağırırsın tüp arabaları gibi bi ara aayygaaaz vardı hehe hehe hehe sende emreee dersin hehe hehe hehe hehe :eyv :eyv tuttum bunu ben de mi alsam :))

Geri