Araç yıkama

ramazan58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Binamin karsisinde insaat var hayliyle kamyon dozer calisiyor ve bizim arac cabuk kirleniyor haliyle ciziliyor benimde icim rahat etmiyor 3 günde bir yikatsam 6-7 yikatmasi fiyatlar uçuk kendim yikayayim diyorum binadan assa hortum salsam oda cok ugrasdirir ve biraz garip durur 2 kova tarzi yapim diyorum ama araç cizilcek diye korkuyorum araç toz kapli o şekildede fırça vurmak isdemiyorum ne yapmaliyim ne önerirsiniz

Binamin karsisinde insaat var hayliyle kamyon dozer calisiyor ve bizim arac cabuk kirleniyor haliyle ciziliyor benimde icim rahat etmiyor 3 günde bir yikatsam 6-7 yikatmasi fiyatlar uçuk kendim yikayayim diyorum binadan assa hortum salsam oda cok ugrasdirir ve biraz garip durur 2 kova tarzi yapim diyorum ama araç cizilcek diye korkuyorum araç toz kapli o şekildede fırça vurmak isdemiyorum ne yapmaliyim ne önerirsiniz
Ben hafta sonu 3 kova ve sunger ile yuzysel yapiyorum sunger ile cizme olmaz nalburdan alabilirsiniz

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fırça çok çizer, sünger daha az çizer, mikrofiber eldiven en az çizer. Ben kendin yıka istasyonlarında basınçlı su-köpük- basınçlı su sıralamasıyla ön yıkama yaptıktan sonra çift kova yöntemiyle eldivenli yıkama yapıyorum. Kirden tozdan yüzde yüz arındığından emin olmadan kurulamaya geçerseniz yine ciddi çizersiniz. Bu çizik tabi kimisine göre önemli birşey değil, çünkü ışıkta falan belli olan kılcal izler bunlar aslında. Ama benim gibi bunların oluşmasını istemiyorsanız çok seçenek yok. İmkanı ve yeri olanlar kesinlikle Karcher basınçlı yıkama makinesi almalılar. Bende imkan yok ama böyle bir keyif olamaz:eyv

senin düşündüğünü bende düşündüm balkondan hortum salayım basınç yapan aparattan alayım diyerek ama acayip bir şekilde cadde üstü olduğundan müsait değil mecbur benzin istasyonunda hallediyorum bahçe siste içi vs ise 150 tl ye basınçlı yıkama makineleri var al kafan rahat olsun. birde çinde satılan leğeni kovayı basınçlı yıkama sistemine çeviren aparat var ama araçtan elektrik alındığından kapının biri veya camın biri açık olması gerekiyor.

Geri