Araç Muayene Acil

Emrcnysma

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracı muayene götürcem motorlu taşıtlar ilk 6 ay vergisini ödemedim. Ödemeden gitsem muayene sorun çıkarmı ?

Bu ay sonuna kadar ödemek için süren olduğundan Ocak 2015 vergisini sormazlar...
Yine de sistemden randevu alırken kontrol edebilirsin..

Motorlu Taşıtlar Vergisi her yılın Ocak ve Temmuz aylarında, ayın son gününe kadar ödenebilmektedir.
Bahsi geçen aylarda, ayın son gününden önce yapılan araç muayene işlemlerinde Motorlu Taşıtlar Vergisi borç olarak görünmez ve araç muayenesi için engel teşkil etmez.
Bu durum sadece Ocak ve Temmuz aylarında yapılan muayeneler için geçerlidir.

Çok sağolun :)

Mustafa abi ben 2009 dacia logan var ön takımdan ses geliyordu hani onu hala yaptırmadım geçermi muayeneden ?

Son düzenleme:
Bence yaptırmanda fayda var. Belki geçmeye bilir ve seni tekrar çağıra bilirler. İhtimale bırakma bence.

Abi geçer dediler sıkıntı yaratmaz sana muayenede dediler bakalım kar yüzünden gidemedim yarın gidicem inşallah geçerim

Mobil muayene merkezi varsa ona git. Hic bakmiyolar bile dogru duzgun.
Normal merkezde Cok Hafif tikirtilar varsa sorun olmaz gecersin.
Kalmamak istiyorsan bunlara dikkat et.
Frenlerin sag sol esit tutmasi. Test merkezleri var orada test et oyle git.
El frenin.
Far ayarlarin ve ampullerin hepsinin calisiyor olmasi. Farlarda catlak ve bugu olmayacak.
Korna
Silecekler ve fiskiyeler.
Stepne ilk yardim cantasi yangin tupu.
Lastiklerin diş boyu.
Lpg var ise tupun tarihi 10 yili gecmemis olmasi.
Fren hortumlarinda catlak olmamasi.

Ufak tefek seslere bir şey demezler...

Hafif kusurla geçtik abi :) motor no okuyamamıs rahatca gözükdüğü halde bide filmlere kusur yazmıs :D

Aracın ön takımını test edecekleri bir test amaçlı gezme sistemleri olmadığından, olduğu yerde test ettiklerini de düşünürsek ben sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum

Geri