araç modeli hakkında...

06kaandar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iyi akşamlar aracım 98 model 1.6 rte hb olarak geçiyor ruhsatta. Anlamadığım klimalı airbagli ve orijinal alize jantları var gören alize diyor fakat ben alize değil diyorum nedir bu alize daha fazla bir artısı mı var benim bilmediğim? (motor k7 m eski megane 1 motoru) biri bi aydınlatırsa sevinirim...

Alize benim bildigim Klima markası.Yani klimaları diger renaultlarda olanlardan farklı.Tabi haliyle görünşüde farklı ama her alızede airbag olacak dıye bır kural yok
Ki zaten senın araç Alizedir.RTE yani..

Direksiyonda teyp kumandasi, klima, hidrolik direksiyon, airbag bunlar vardir sizin aracta eger rte ise. Rte ler Alize söyleyenler dogru soylemisler.

Direksiyonda teyp kumandasi, klima, hidrolik direksiyon, airbag bunlar vardir sizin aracta eger rte ise. Rte ler Alize söyleyenler dogru soylemisler.
Evet dediklerinizin hepsi mevcut fakat hiç bir yerinde Alize ibaresi yok kafama bu takılmıştı...

Evet dediklerinizin hepsi mevcut fakat hiç bir yerinde Alize ibaresi yok kafama bu takılmıştı...

Kapi citasinda yaziyordu hatirladigim kadariyla sinyalin ustunde. Bunlarin birde beymen clupleri var onlarda bagajdaydi sanirim sticker seklinde.

Alize ile RTE olmasının alakası yok Alize ibaresi yazan RNE lerde var.
Alize jantı diye birşey yok Alize sadece araçta klima olduğunu gösterir.
RTE de çelik jant arka koltuk başlıkları vardır.

Son düzenleme:
Alize ile RTE olmasının alakası yok Alize ibaresi yazan RNE lerde var.
Alize jantı diye birşey yok Alize sadece araçta klima olduğunu gösterir.
RTE de çelik jant arka koltuk başlıkları vardır.
dogru bılıyormuşum.Klimadan ziyade klima markasıdır o.Diger renaultlarda kullanılanlardan farklı

dogru bılıyormuşum.Klimadan ziyade klima markasıdır o.Diger renaultlarda kullanılanlardan farklı
Alize:Yeryüzünün tropikal bölgelerindeki denizlerde yıl boyunca düzenli olarak esen birtakım rüzgârların genel adı.

Ve ALİZE ismi için bir dipnot vereyim
Alizé ismi Türkiye'de sadece 98 den sonra çıkan klimalı Renault 19 lara verilen isimdir .
1.6 80 bg motrun sedan kasasında
1.6e 90 Bg sedan ve Hatchback kasasında sunulmuştur .

Geri