Araç kamerasi

Baki Cali

,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
hayırlı akşamlar forumdaşlar geçen üzücü bir olay ile karşılaştım aracın başıma geldiğimde biri çamurluk ile tamponun birleştiği yere sürtmüştü çamurluk biraz göcüktü alttan vurarak biraz düzeldi fakat bir kaç tane yumurta büyüklüğünde ufak ezikler kaldı ve tamponun boyası kalktı çok şükür bununla atlattık fakat araca bu olaylara karşı kamera almak istiyoruz yüksek çözünürlük ve araç başında olmadan dahi kendi hafızasına çekim yapabilen bir kamera ne önerirsiniz?

baki geçmiş olsun öncelikle. Araç içi kameralar mevcut ama dört bir yanına böyle bitşeyler koysanda ve hatta vuran araçı tespitetsende kanundaki yavaşlık nedeni ile canından bezersin en iyisi yoksa bir kasko yaptır ve hersene yenile böyleceiçin rahat olur.

teşekkürler iyi dileklerin için.güzel bir şey fakat maddi açıdan bizi aşıyor geçen eniştem almış 100 tl ye ama 100 tl liklerin videosunu izledim pek beğenmedim hem bütçeyi aşmamak hem de bir nebze olsun aracı korumak istiyorum evet dediğin mantıklı aracın plakası çıkacak aracı bulmaya çalışana kadar bayağı zaman geçer ama dediğim gibi kasko için evde kuru ekmek yemek lazım

Cok gecmis olsun uzucu bir durum :(

Ben aracima HD cekim yapabilen kaliteli bir camera aldim clio 4 klubunde konusu mevcut

İconcanımın R-Nav Multimedia Sisteminden Tapatalk 2 İle Gonderildi

teşekkürler bakıyorum hemen

Geri