selamün aleyküm aracı yaklaşık olarak 10 gün falan oldu alalı megane 1 rxe sanıyorum 2000 model racı ilk çalıştırmada da yani benzinde hiç problem yok fakat gaza geçtiğin de acayip bir sarsın tı ile geçiyor bel ki bu normaldir fakat yavaşlamam vites küçültmem gerektiğin de stop ediyor yada ayagımı gazdan çektiğim de kalmaya çalıştığım da ya gaz yemiyor ya stop ediyor ve aracı sotop edip bir süre sonra çaıştırdıgım da motor sıcak olduğun dan direk gaz da çalışıyor ve aracı yerin de çok zor kaldıra biliyorum cok yüksek devirde bağırtarak kaldırısam satop etmiyor başka türlü stop ediyor ve bir debu başka bir konu burada yani renault fan culup te ara ba teyi konusun da forum varmı bileniniz var mı ben baya bakın dım bulamadım mı yanlış yere mi bakıyorum malum ortam da çek yeni ve acemiyimhe o konuylada sorunu mu paylaşayım aracıma bi teyp ve dört haöpörlör alamak istiyorum kaba taslak internette araştırdı yok o teybi bilmem ne serisi şu wat ı bu bas ı ben sadece net ses dinlemek temiz müzik dinlemek istiyorum dinlediğim müzik türün de zaatan bas yok türk sanat müziği ve arabek bunu istemiyo ilginiz ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürle çok uzattım konu özetlemekte çok başarısızım
Moderatör tarafında düzenlendi: