araç dış temizlik..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bazı forum sitelerinde okudum.aracı pril, sıvı cif veya banyoda kullandığımız sampuanlarla yıkamayı tavsiye ediyorlar.şampuanı anladım fakat cifin arabama bi zararı olur mu?aranızda cifle aracını yıkayan var mı?arabanın fabrikadan çıktığı gibi bembeyaz olduğunu söylüyorlar..

öyle deniliyor ama uygulamayı yapmakta önemli. birde o tür ürünlerden sonra boyada hiç birşey kalmıyor yani cila boya koruma falan ne varsa hepsini söküyor..öyle bir uygulamadan sonra aracınıza mutlaka hafif pasta ve cila atmanız gerekmektedir..öbür türlü ilerleyen zamanlarda aracınızın boyası matlaşacaktır..

Eger kaportada cikmayan lekeler var ise sungere biraz cif dokup lekeli bolgeye uygulandiginda lekeyi cikariyor. Ama su ile duruladiktan sonra pasta cila atmaniz lazim. Her zaman yikamayin.

10-15 liraya güzel şampuanlar var :eyv ben hiç cif ile yıkamadım aracı ama arkadaşların dediği gibi leke vs. varsa hafifce sürtebilirsiniz ayrıca aracınızın parlamasını istiyorsanız güzel bir wax işleminden geçirin derim :eyv veyahut pasta-cila yaptırın :eyv ancak pasta cila ile 0 gibi olur ;)

güzel cilalı oto şampuanı alın, bir de hızlı cila alın tahminen ikisi 20-30 lira tutar daha kaliteli bir şey istenirse fiyat yükselir. cilayı en ayda 1 yapın zor değil aracın pastaya ihtiyacı varsa (kılcak çizik gibi) pasta da yaptırın araç fabrikadan çıkmışa dönere :eyv

teşekkür ederim arkadaşlar.pasta cila önerinizi değerlendirmeye alıcam.sanırım auto king sonax gibi markalar bu işleri iyi yapıyorlar

Geri