Arac belli araliklarda calismiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nefes_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nefes_01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2008 model 1'5 dizel megan 2 aracim var.aracim ilk calistirdigimda calisiyor. Bir yere gidip bir sure sonra gelince starta bastigimda mars basiyor ama calismiyor. Surekli starta basip calistirmaya calistigimda calismiyor ve enjeksiyon arizasi hatasi verdiriyor. Yaklasik 1_2 saat sonra gelip starta bastigimda hic bir sey yokmus gibi calisiyor. Bir keresinde ariza oldugunda tesadufen ustanin dukkani onundeydim. Bilgisayar ile baktiginda yakit basinci arizasi var dedi ve bir soket degistirdi sorunu gecici olarak halletti. Sorun yine devam etmekte, yakit pompasi, enjektirler, volant dislisi kontrol edildi sorun yok, krank sensoru degisti, ayni sorun devam ediyor, belirli belirsiz zamanlarda yapiyor, 1_2 saat sonra hic bir sey yokmus gibi calisiyor,bu konuda onerisi olan varmi

Merhabalar.aynı problemleri yaşayıp değiştirmediği sensör müşür kalmamış biri olarak sensörleriniz basınç hatası veriyorsa düzgün çalışıyor diyebilirim.mazot pompası gerekli basınçta yakıt yollayamadığı için sensörler basınç hatası veriyor olabilir.tavsiyem mazot pompasına baktırmanız.ben çıkma sağlam mazot pompası taktırdım ve aynı sorundan kurtuldum.
İkinci yazacağım aslında ilk bakmanız gereken araç çalışmadığı zaman kaputu açın saydam mazot borularının üzerinde elçik pompa olacak onu iyice sertleşene kadar defalarca sıkıp bırakın.sonra tekrar marş yapıp çalıştırmayı deneyin.aracınız havada yapıyor olabilir

Son düzenleme:
Geri