Araç bakımında ne nedir? Cahilin araç bakımı öğrenme çabaları.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flashock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Flashock

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar,

Bu zamana kadar aracımı inanılmaz temizleyen biri sayılmam 2-3 haftada bir götürürüm temizliğini yaptırırdım ancak bunun çok üstün körü bir temizlik olduğunu hepimiz biliyoruz ve ben bu aracımla aramda anlamlandıramadığım şekilde bir aşk oluştu ve hazır tatil iznimde yaklaşıyorken Wax, Cila gibi ürünler alıp aracıma bu gibi işlemleri yapmak istiyorum ancak bunlardan hangisi ne işe yarar hiç bir fikrim yok.

Bak Yekta kardeş;

(Tamamen atıyorum şu an)

Wax= Çizik giderir B markası iyidir.
Cila= Parlatır A markası iyidir.
Boya koruma= boyanı korur c markası iyidir

Gibi önerebileceğiniz ve araç ilk alındığı zaman yapmamı önerdiğiniz şeyler var mıdır? Birde bu Renault'un kullandığı parlak boyalara pasta cila yapılıyor mu? Sıkıntı olmaz değil mi? Birde bende pasta cila aleti falan yok elimde bez veyahutta süngerle önerdiğiniz işlemleri uygulamayı düşünüyorum önerileriniz ve hangi bakım ürünü ne işe yarar sıkılmadan yazma şansınız varsa çok mutlu edersiniz beni.

Şimdiden cevaplarınız için çok sağolun :)

Şimdi hocam o kadar geniş bir derya ki bu araç bakım olayı.. Ben 4 yılımı verdim, evde 3000 tl lık malzeme var hala hiç birşeyim yok dıyorum. Sanırım bayanların hiç kıyafetım yok demesi gibi birşey :)
Sen bana bu iş için ayırabilecek zaman ve meblanı bildirisen ona göre seçim yaptırayım sana..

Şimdi hocam o kadar geniş bir derya ki bu araç bakım olayı.. Ben 4 yılımı verdim, evde 3000 tl lık malzeme var hala hiç birşeyim yok dıyorum. Sanırım bayanların hiç kıyafetım yok demesi gibi birşey :)
Sen bana bu iş için ayırabilecek zaman ve meblanı bildirisen ona göre seçim yaptırayım sana..

valla arkadaşım ilk aşamada 300TL para ayırabilirim :)

Geri