Araç bagajdan su alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trajedi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trajedi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba renault rn broadway aracım şiddetli yağmurlarda bagaja su alıyor stop lambalarına baktım su döktüm içeri gelen bir su yok bagaj üst contalarını fitillerini değiştirdim içeri giren bir su yok ama yağmurlu havalarda içeriye nereden su giriyor anlam vermiş değilim benzin kapağının orayadanda su döktüm içeri giren bir su yok ama yağmurlu havalarda su giriyor

merhaba renault rn broadway aracım şiddetli yağmurlarda bagaja su alıyor stop lambalarına baktım su döktüm içeri gelen bir su yok bagaj üst contalarını fitillerini değiştirdim içeri giren bir su yok ama yağmurlu havalarda içeriye nereden su giriyor anlam vermiş değilim benzin kapağının orayadanda su döktüm içeri giren bir su yok ama yağmurlu havalarda su giriyor
öncelikle geçmiş olsun Bagaj için % 90 arka stopların üzerlerindeki lastikler aşınıyor.Nedeni odur,stop lambalarının aracın karoseri ile birleştiği noktalaraı şeffaf silikon ile kaplayın.
Arka stoplara gelmesin,çıkarması zor oluyor.

arka stoplar daha önceden silikonlu hortumla arka stoplara şu tuttum gram su girmiyor içeriye ama yağmurlu havalarda su giriyor

Alttan geliyor olabilirmi hımm

hayır 40lt tank simit değil

ama alttan gelmiş olsa suyun geleceği bir delik çatlak olması lazım oda yok

ama alttan gelmiş olsa suyun geleceği bir delik çatlak olması lazım oda yok

Herhangi bir otoyıkamacıda vs alttan basınçlı su tutarak bir deneyin isterseniz mademki stoplardan,bagaj fitilinden eminsiniz ......

birde o şekilde deneyecem

benim araçtada aynı sorun var bugün yağan yağmurda farkettim arka camın fitili eskimiş sağ arka köşeden damlıyor stoplar vs den kaçak yok yarın camcıya gidip baktıracağım sizde orayı bi kontrol din isterseniz

Geri