Araç alımı hakkında...

Cem Catalbas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Araç alma planımız var,

2006 Megan II HB lere paramız yetiyor. Kime sorsak son sahibi olursunuz kolay satamazsınız diyorlar aslında hoşumuza giden bir model

Aynı fiyat seviyesinde satışı rahat megan 1ler var rxi ve rxt modelleri donanımlı versiyonları lakin modelleri düşük

Birde elinizdeki tüm parayı arabaya vermeyin diyenler var hyundai 1.6 admire veya symbol öneriyorlar admireler görünüş olarak daha güzel siz ne dersiniz kafamızı çok karıştırdılar.

Megane HB elinde kalmaz .
2 ay önce 21 lira fiyatı olan araba şimdi oldu altın , sedanlarla aynı satıyorlar.

Ben symbol yada Accent almam , o zaman neden broadwayimi satayım .;)

Zamanında Nissan Primera'yı alırken satamazsın elinde kalır demişlerdi. 13 liraya aldığım aracı 1,5 sene sonra 16 liradan fazla paraya sattım. Piyasanın ne zaman ne olacağını kimse bilemez. Artı araba piyasası şehirden şehire değişiyor. Siz gönlünüze hoş gelecek içinize sinecek bir aracı alın. Rahat rahat binin bence.

İkinci El Pazarı Git Git Avrupadaki Gibi Oluyor Bu Nedenle Alınabilecek En İyi Aracı Alıp Binmeye Bakın +Renault Her Zaman Piyasa Arabasıdır Bazı İstisnai Modeller Haric (R21-R25 Safranne Gibi)

ben olsa hyundai ya bulaşmam megane hb ler güzel fakat sedanlar hb lerden daha çabuk gidiyor araç temizse elinde kalmaz merak etme :) hiç bir araç elinde kalmaz bunu unutma sadece satış zamanı çok az uzar oda istediğin parayı vermezlerse olur eski aracımızı 14 dediler 14 dediler 14 750 dediler vermedik 2 sene satılık ilanı durdu sahibinden.com da istesek gidecekti sonra 15 e müşterisi çıktı :) şuan tam araba alma zamanı bende bakıyorum inşallah gönlümüze göre bir araç buluruz

​Hyundai yada symbol alacağınıza broadwayı satmayın daha iyi.:eyv

Geri