arabayı ilk çalıştırdığımda fan sesi gibi bir ses 2014 edc icon hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shango
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shango

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kolay gelsin arkadaşlar. Aracımı yeni aldım 2014 edc icon. Yalnız şu son zamanlarda fark etmedim mi bilmiyorum ama ilk çalıştırdığımda belirli bir süre https://vocaroo.com/81ZGLFcTiSI böyle fan sesi gibi bir ses geliyor. Gaza basıyorum gidiyor gibi oluyor sonra tekrar geliyor. Ses kaydında sonralara doğru o sesi kesiyor. Acaba bu ses nedir bilen var mı ?

Kolay gelsin arkadaşlar. Aracımı yeni aldım 2014 edc icon. Yalnız şu son zamanlarda fark etmedim mi bilmiyorum ama ilk çalıştırdığımda belirli bir süre https://vocaroo.com/81ZGLFcTiSI böyle fan sesi gibi bir ses geliyor. Gaza basıyorum gidiyor gibi oluyor sonra tekrar geliyor. Ses kaydında sonralara doğru o sesi kesiyor. Acaba bu ses nedir bilen var mı ?

Fluencelerde özellikle kışın soğuk havalarda meydana gelen bir ses var. Bu ses yakıt geri dönüş hortumundan kaynaklaniyor. Sizin bahsettiğiniz ses bunun ile alakalı midir bilmiyorum ama bu ses dışında kronik bir sesi yok bildiğim kadarı ile.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fluencelerde özellikle kışın soğuk havalarda meydana gelen bir ses var. Bu ses yakıt geri dönüş hortumundan kaynaklaniyor. Sizin bahsettiğiniz ses bunun ile alakalı midir bilmiyorum ama bu ses dışında kronik bir sesi yok bildiğim kadarı ile.

Bu ses sanki fan sesi gibi ama arabanın içinden daha çok duyuluyor. Gaza basıyorsun hafif kesiyor sonra tekrar başlıyor. Soğukta ortaya çıktı sanırım. Videonun sonuna doğru fark ettiyseniğz ses kesiliyor ısındığı zaman sanırım

Edc'nin kavrama sesi o kronik düşük viteste özellikle 1. Vitesteyken gelir vites büyüyüp hızlandıkça kesilir.

Edc'nin kavrama sesi o kronik düşük viteste özellikle 1. Vitesteyken gelir vites büyüyüp hızlandıkça kesilir.
Yalnız bu araç dururken de yapıyor p'de sonra yavaş yavaş ısındıkça gidiyor. Bi 15-20 yol yapıp durur stop edip tekrar çalıştırdığında örneğin daha yapmıyor.

Benim bahsettigim ses ( yakit geri donus ) sadece rolantide gelir duyarsiniz. Arac her rolanti devrine indiginde yapar bu sesi. Eger sizin duydugunuz ses bu kosullara uymuyorsa yakit geri donus hortumundan degildir.

Hocam şu ses kaydını bi dinler misin
http://www.renaultfanclub.com/renau...978-fluence-edc-yak-t-geri-donu-u-ultusu.html
O konuya bakar mısın?

Yakıt geri dönüş hortumu özellikle soguk havalarda gelir bende de geliyordu degistirdim ses tamamen gitti

Geri