Bundan 1 yıl önce 2008 model clio 3 almıştım birinden şimdi 4üm var
Neyse arabayı alırken servise falan götürdüm. Ekspertiz raporu falan çıkarttım detaylı inceletim ama arabanın içine bindiğimde hiç iç tavan döşemesine bakmak gelmedi neyse aracı aldım aradan bir gün geçti bir baktım iç tavan döşemesinde küf lekeleri gibi küçük ama yoğun siyah kahverengi lekeler var neyse arabayıda temizletmeyi planlıyordum ziebarta götürdüm iç detaylı temizlik yaptırdım. Adamlar çok uğraştılar ama bu lekeleri çıkarmadılar meğer o döşeme kumaşı için kullanılan yapıştırıcı kimyasal zamanla dışa doğru kusma yapıyormuş clio 3'lerde bu oluyomuş dedi ziebartta ki eleman. Sonra servise gittim dedim böle böle ne yapabiliriz bunun kullanıcıyla bir alakası yok aracın kendinden olan bişey tabi servistekiler parasını verirsen hemen değiştiriz dediler. komple iç tavan döşeme değişecek 1100 tl civarı bana çıkarttılar maliyet. Tabi değiştirtmedim hemen. Eve geldim şikayetvar.com'u aktif kullanırım. Kurumsal firmalar dikkate alıyor çünkü. Hemen yazdım araç iç tavan döşemesinde lekeler var kullanıcıyla alakası yok işte araştırdım clio 3'ler kronikmiş falan. Bir gün sonra Mais merkezden telefon sizi yetkli servise yönlendireceğiz. bana 1100 tl fiyat veren servis çağırdı beni döşemenin fotoğrafını çekip merkeze göndericez diye. çektiler, gönderdiler falan aradan 3 gün geçti aradılar servisten iç döşmesini değiştiricez fiyatı 1100 tl ama biz sizden sadece kdv'sini alıcaz dediler 200 tl civarı tamam dedim bende hemen gittim bıraktım arabayı, bir gün sonra teslim almaya gittim pırıl pırıl bide görevli bayan demesin mi sizden kdv'yide almazsak bizden memnun kalır mısınız diye
kalmazmıyım dedim ya süper. Yani anlıyacağınız iç tavan döşmesini 0 tlye yenisiyle değiştirtim. O yüzden şikayetvar.com'u kullanın derim
Bu tarz durumlarda şikayet var kullanın tabi dürüst ve doğru beyanlarda bulunmak şartıyla derim. amacım burda sitenin reklamını yapmak falan değil. bilginize

Bu tarz durumlarda şikayet var kullanın tabi dürüst ve doğru beyanlarda bulunmak şartıyla derim. amacım burda sitenin reklamını yapmak falan değil. bilginize