Arkadaşlar aldığım arabaya birkaç kişi oturdu ve dedi ki sen bu balatalara baktır. Fakat sahibi bana gerek olmadığını söyledi. Bugün biraz dur-kalk yaptım. Arabanın kavraması yukarıda, kavrama noktasındayken gaza bassam bile gitmiyor nerdeyse çok acayip birşey. Bugün trafikte 3-4 kere stop ettirdim ve ettirmemle korna seslerini işittik
İnsanın moralini bozuyor. Okuduğum bazı bilgilere göre de renault lar yukarıda kavrıyormuş diyorlar. Şu an arabanın balatasının bitip bitmediğini en kolay nasıl anlarım acaba ? sadece debriyaj balatasını değiştirmem yeterli gelir mi acaba ? baskı balata dedikleri şey ne oluyor ?
Benim araba CLİO II HB 2006 MODEL 1.2 MOTOR
bu araba için valeo marka iyi olduğunu duydum, internetten hangi siteler güvenilir acaba ?
İnsanın moralini bozuyor. Okuduğum bazı bilgilere göre de renault lar yukarıda kavrıyormuş diyorlar. Şu an arabanın balatasının bitip bitmediğini en kolay nasıl anlarım acaba ? sadece debriyaj balatasını değiştirmem yeterli gelir mi acaba ? baskı balata dedikleri şey ne oluyor ?
Benim araba CLİO II HB 2006 MODEL 1.2 MOTOR
bu araba için valeo marka iyi olduğunu duydum, internetten hangi siteler güvenilir acaba ?