Merhabalar abimle yaza araba ya da motor almayı planlıyoruz. Öncelikle bütçe fazla değil şuanlık birikmiş 6.500-7.000 lira var yaza kadar 10 bin yaparız herhalde. Neyse motosiklet olarak Honda CBR 250R düşünüyoruz 2.el 6-8bin arası ama ben kararsızım motosiklet alırsak tek kişi binilebilecek ve ek olarak sadece iyi günlerde kullanılabilecek gönlüm arabadan yana ama bu fiyatlara eli yüzü düzgün bi araç var mı ? Varsa ;
Not: Tofaş , Lada , Skoda Favorit gibi araçlar olmayacak.
-Hangi model ?
-Aracın nerelerine dikkat etmeliyiz?
-Hidrolik direksiyon ve ön 2 cam otomatik olması şart hehe
-Öncelikle saf benzinle çalışan tercihimiz qw
-Genç işi olmalı
-Fazla yakmamalı
-Parçası ucuz olmalı ( orta yolluda olabilir ama bozulduğu zaman zora sokmayacak derecede olsun 12 3 )
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Biraz araştırdığım zaman bu fiyata Bravo, Flash, Tofaş, Rover, Skoda, Kia gibi araçlar çıkıyor ancak hangisini tercih etmeliyiz bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar
Sizce hangisi daha mantıklı ?
Not: Tofaş , Lada , Skoda Favorit gibi araçlar olmayacak.
-Hangi model ?
-Aracın nerelerine dikkat etmeliyiz?
-Hidrolik direksiyon ve ön 2 cam otomatik olması şart hehe
-Öncelikle saf benzinle çalışan tercihimiz qw
-Genç işi olmalı
-Fazla yakmamalı
-Parçası ucuz olmalı ( orta yolluda olabilir ama bozulduğu zaman zora sokmayacak derecede olsun 12 3 )
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Biraz araştırdığım zaman bu fiyata Bravo, Flash, Tofaş, Rover, Skoda, Kia gibi araçlar çıkıyor ancak hangisini tercih etmeliyiz bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar
Sizce hangisi daha mantıklı ?