Araba Arıyorum !

barca1899

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.A. Arkadaşlar şu an elimde nakit cash 16.000 lira para zorlasam 17 var çok şükür.Yeni bir araç almayı düşünüyorum ama 5-6 aylık birşey askere gidip geleceğim daha ıyı bır sey alacağım inşallah.Tabiki öncelik olarak renault.Az yakan masrafsız öğrenci arabası birşey olabilir.Fikirlerinizi ve ilanlarınızı bekliyorum.Genelde arabaya tek ve 2 kişi olarak biniyorum.Daha önce clıo 1.2 ve megane otomatık dızel kullandım bunların dışında herşey olabilir.Teşekkürler Yer / ANKARA

Megane Coupe düşünürseniz konuşalım mesaj attım ;)

Eğer daha önce Mercedes kullanmadıysanız önerebilirim.

S.A. Arkadaşlar şu an elimde nakit cash 16.000 lira para zorlasam 17 var çok şükür.Yeni bir araç almayı düşünüyorum ama 5-6 aylık birşey askere gidip geleceğim daha ıyı bır sey alacağım inşallah.Tabiki öncelik olarak renault.Az yakan masrafsız öğrenci arabası birşey olabilir.Fikirlerinizi ve ilanlarınızı bekliyorum.Genelde arabaya tek ve 2 kişi olarak biniyorum.Daha önce clıo 1.2 ve megane otomatık dızel kullandım bunların dışında herşey olabilir.Teşekkürler Yer / ANKARA

yarın buluşmaya geliyormusun kardeşim

En Mantıklısı Askerden Geldikten Sonra Almak :)

Mercedes satalım 2002 model clk 240 amg paket ama fiyatta biraz daha birşeyler gerekiyor :D

5-6 Ay icin alacaksan hic ugrasma derim almasi binmesi iyide yarin satmasi var bunun aceleye binerse zarar edersin ama alirim ben gelene kadar yatsin dersen al .. Almak mantiksiz olur

Geri