Antalya'da turist dolu minibüs böyle devrildi..

ardadrmz

Arda Durmaz, T.C Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
06-Ankara

Antalya'nın Alanya ilçesi Çevre Yolu üzerinde yayla turu yapan ve içi turist dolu olan minibüs freni patladı.

Otobüsün kaldırıma çarparak devrildiği kazada 1 ölü 3'ü ağır 23 turist yaralandı.

Üzücü olay,Allah kimseye kaza bela yüzü göstermesin...

Olayın enteran kısmı otobus taklaya kalkıcak gibi olup tavanı aralıyor insanlarda ordan hemen cıkıyor

Üzücü olay,Allah kimseye kaza bela yüzü göstermesin...
amin abıcım amın..:(

el freni yok mu alette. uğraşşa koca otobüsü deviremez öyle.

Maalesef şöförler çok ama çok yorgun oluyorlar 1 şöför 3 kişilk çalışıyor yerine göre ha kazadır olmuştur geçmiş olsun ama bir şekilde denetlenmesi lazım ve bu adamların köle gibi çalıştırılmasına engel olmak gerekli.....bence.

Feci bir kaza Allah Korusun..

Maalesef şöförler çok ama çok yorgun oluyorlar 1 şöför 3 kişilk çalışıyor yerine göre ha kazadır olmuştur geçmiş olsun ama bir şekilde denetlenmesi lazım ve bu adamların köle gibi çalıştırılmasına engel olmak gerekli.....bence.

kesinlikle katılıyorum abi.geçen yaz bir şöförle muhebbet etmiştim.sabah 6 da kontagı bi acıyorum, aksam 8-9 gibi kapatıyorum demişti. hiç durmadan çalıştıgını soylemıstı ..birde buna Antalya'nın sıcagıda eklenınce boyle felaketler ortaya cıkıyor.

Az önce haberler'de izledim 2 trustin çldüğü açıklandı akıbinde otobüs şoförüde tutuklanmış şoför; eğer aracı yan yatırmamış olsatdım bir çok kişi hayatını kaybedecekti dedi daha sonra bir turiste bunu teyit etti muhabire evet şoför otobüsü yan yatırarak doğru olanı yaptı diye konuştu.

​Çok feci gerçekten Allah korusun.

Geri