Antalyada teyp taktırmak için yardım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ariulu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar

Usb girişi olmayan orjinal teybime cd yapmaktan bıktım. Bugün internetten sonynin dsx a30 modelini sipariş ettim. Fiyatı uygun geldi yorumlarda da olumsuz bişey yazmıyordu, almaya karar verdim. Yalnız Antalyada bunun montajını yapıcak tanıdık bir tesisatçı bilmiyorum. Antalyada tanıdığınız güvenebileceğim tanıdık tesisatçınız var mı? yardımcı olursanız sevinirim.Bunun haricinde orjinal teybin boyutları sanırım biraz daha büyük bu yüzden çerçeve almam gerek.Bu çerçeveyi nereden temin edebilirim?

Merhaba arkadaÅŸlar

Usb giriÅŸi olmayan orjinal teybime cd yapmaktan bıktım. Bugün internetten sonynin dsx a30 modelini sipariÅŸ ettim. Fiyatı uygun geldi yorumlarda da olumsuz biÅŸey yazmıyordu, almaya karar verdim. Yalnız Antalyada bunun montajını yapıcak tanıdık bir tesisatçı bilmiyorum. Antalyada tanıdığınız güvenebileceÄŸim tanıdık tesisatçınız var mı? yardımcı olursanız sevinirim.Bunun haricinde orjinal teybin boyutları sanırım biraz daha büyük bu yüzden çerçeve almam gerek.Bu çerçeveyi nereden temin edebilirim?

Kardeşim Merhaba ;

Arabanda ses sistemi yok galiba , anladiğim kadariyla sadece cd yapmaktan sikildiğin için böyle bir çözüme gittin fakat teyp almak yerine bu iş için yapilmiş aparatlardan kullanabilirsin..

Örneğin ;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-renault-megane-2-audio-usb-kart-okuyucu-aux-girisleri-114907979/detay

Bu aparat megane 2 için , clio içinde bulup daha uygun fiyata böyle bir aparta kullanabilirsin. Birde teyp cercevesi alicaksin bağlaticaksin baya masrafli olucak sana bu aparati kendin bile bağlayabilirsin.. Tabiki tercih senin fakat iade sansin varsa bunu düşün derim.. :eyv :eyv

Hayırlı olsun :eyvteknosa dan alsaydınız o teybin ücretsiz montaj hediyesi vardı bir ara.mevkiiniz neresi bilmediğimden yorumda yapamıyorum şuraya git vs anlamında ama iyi yada ciddi bir yere yaptırın derim.

Ustam orjinal teybime ısb aparatı takmayı düşündümde belki ileride hoparlör bağlarım diye yeni teyp aldım. Evde eski pioneer ts lerim var. Aslında hemen bağlamak istiyorumda bagaj kapağını delditmeye kıyamadım :) antalyada merkezde oturuyorum kardeşim var mı işçiliği güzel tanıdığın biyer ?

Geri