anlık tüketim fazlalığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saftrik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saftrik

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar anlık tüketim de 14-15-16-18 hatta 21 gördüğüm oldu acaba nedeni yada nedenleri ne olabilir birde baskı balata bitimi anlık tüketimi arttırırmı megane 2 hb 2004 1.4 16v

Son düzenleme:
Anlık tüketimden ben o değerleri megane rs ile görüyorum acaba gaza fazla yüklenmenizden olabilir mi ? Bakım durumunuz nedir ?

Anlık tüketimden ben o değerleri megane rs ile görüyorum acaba gaza fazla yüklenmenizden olabilir mi ? Bakım durumunuz nedir ?
60-80-90 km hızlarında 18 gördüğüm oldu gaza aşırı yüklenme yok hatta devirli kullanırım

Yol bilgisayarını şehir içi sıfırlayıp dur kalk yada ani dipgaz yaparsanız bu tüketim normal olarak böyle gösterir uzun yola cıkınca sıfırlayınca 100-200 km yapınca o zaten dengesini bulur ve bidaha ayarı bozulmaz yani ne yakarsa onu gösterir diye düşünüyorum

60-80-90 km hızlarında 18 gördüğüm oldu gaza aşırı yüklenme yok hatta devirli kullanırım

Kesinlikle bir sıkıntı var yakıtınız buna dayanmaz o değerlerde o rakamlar fazla acilen baskı balata buji enjektör yani kısaca beslemeler dahil kontrol ettirin :eyv

Benimkide 1.4 bu dediginiz rakamlari dik yokus yukari cikarken 3000 devirin ustune cikinca gosteriyor.

Kaç devirde vites değiştiriyorsunuz. Vites değiştirdikten sonra gazı yavaş yavaş ezin. Bir anda yüklenmeyin. Ortalama yakıtınız nedir?

Bakımlarını imhal etmeyin, servise gidip şikayetlerinizi anlatın size çözümler sunacaklardır.:eyv

Abi Servise götürün Çözüm bulur diyorsunda sertviste usta yok ki...Bİ ara opetten mazot aldım ertesi günü akşam arabanın çekişi düştü gazı köklüyörsun basmıyor...30 ile okmeydanı yokuşunu çıkamıyordu araç..sonra su olabilir diye düşündük mazotta servise götürdüm anlattım tamam baqarız dediler. 1 Gün sonra aracı almaya gittim usta dedi araba otomatik olduğu için çekişi böyle bunların dedi..EGR yi temizledik dedi bi daha yaparsa değiştiririz dedi tamam dedim. aracı aldım otogarının yanından bayrampaşaya bağlanan yoldan yukarı cıkıyorum arkamdan margurus bana sellektör yapıyor rampada...Gitmiyor yine baqMamışlar..yada anlamıyordu usta...sonra dışarda ustaya götürdüm enjektörler değişti mazot filtresi değişti...depo komple suymuş..araba kendine GEldi..Şimdi Gelde Servise götür aracı...150000 bakımı geldi aracı muallaktayım ne yapıcam diye servise götürmeye terettüddeyimmmm.

Abi Servise götürün Çözüm bulur diyorsunda sertviste usta yok ki...Bİ ara opetten mazot aldım ertesi günü akşam arabanın çekişi düştü gazı köklüyörsun basmıyor...30 ile okmeydanı yokuşunu çıkamıyordu araç..sonra su olabilir diye düşündük mazotta servise götürdüm anlattım tamam baqarız dediler. 1 Gün sonra aracı almaya gittim usta dedi araba otomatik olduğu için çekişi böyle bunların dedi..EGR yi temizledik dedi bi daha yaparsa değiştiririz dedi tamam dedim. aracı aldım otogarının yanından bayrampaşaya bağlanan yoldan yukarı cıkıyorum arkamdan margurus bana sellektör yapıyor rampada...Gitmiyor yine baqMamışlar..yada anlamıyordu usta...sonra dışarda ustaya götürdüm enjektörler değişti mazot filtresi değişti...depo komple suymuş..araba kendine GEldi..Şimdi Gelde Servise götür aracı...150000 bakımı geldi aracı muallaktayım ne yapıcam diye servise götürmeye terettüddeyimmmm.

Bu yazdıklarını aynen Mais Türkiye müşteri hizmetlerine e-mail ile ilet. :eyv

Geri