Anlayabilen varsa yardim edebilirmi aracim fan kapatmiyor

tahsinkaya

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ARKADASLAR GECEN YOLDA GİDERKEN Bİ ANDA HARARET GÖSTERGESİ EN YÜKSEK SEVİYEYE CIKTI ARACIM HARARET YAPTI SANDIM SAGA CEKTİM FAN ACTI ARAC BEKLEDİM 10 DAKİKA GECTİ ARABAYI CALISTIRDIM ARABANIN HARARET SEVİYESİ HALA EN YÜKSEK TE YANİ HARARET YAPMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYODU SONRA MOTOR SU KAPAGINI ACTIM ARABA HARERET YAPMAMIS AMA EKRANDA HARARET YAZIYODU BİTANE ELEKTİRİKCİYE GİTTİM ISI SENSÖRÜ DEDİ BASKA ELEKTİRİKCİYE GİTTİM SİGORTA TABLASI DEDİ BASKA ELEKTİRİKCİYE GİTTİM TESİSAT DAN DEDİ SİZCE BU ADAMLARIN HANGİSİ ANLIYO HANGİSİ DOGRU SÖYLÜYO SONRA HARERET SİMDİ ARTIK 0 DA HİÇ YÜKSELMİYO AMA FAN CALISIYO HEP

Şöyle Düşünün sabah geldiniz arabaya bindiniz arabayı calıstırınca hemen fanda çalışıyo sonra stop ettiniz 10 dakka calısıyo fan durdugu zaman yarım kontak yaptıgınız anda bile hemen fan acmaya baslıyo

Aracını bilgisayara bağlatırsan sorun orada gözükür zaten kardeşim. Tahmini bir şey söylemek zor gerçekten. Umarım en kısa sürede sorunun çözülür.

Umarım en kısa zamanda sorununuz hallolur ama benim size tavsiyem yetkili servise gidin sorunu anlayın edin ona göre halledin derim

ısı muşurunde sıkıntı

klima basınç müşürünün bağlantılarına da bir bakın..oksitlenme oluyor..belki bir diğer ismi ısı müşürüdür bilmiyorum..hararet göstergesinde bir sorun olmamıştı ama fan sürekli çalışıyordu,buz gibi motor start verdiğinde bile üstelik..

Geri