Ankara ve çevresi Megane Coupe 1.6 16v 110 beygir araç arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mehmet92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mehmet92

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben ankara ve çevresi illerde 1.6 16v 110beygir olan kasalardan bi megane coupe araç arıyorum.öğrenciyim.renk konusunda problem olmaz sanırım çok uçuk bi renk olmadıkça.önemli olan klimalı ve yürüyeninde problem olmaması bana oldukça az problem çıkarması.önerilerinizi bekliyorum

Dusunursen aracima bakabilirsin. sahibinden.com'da ilani mevcut.

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

bence kaçırma türkiyede ki en iyi coupelerden çok temiz maşallah...

abi arabana diyecek yok maşallah ama benim bütçemin çok üstünde yine konusunu açarım bizimkilere ama şimdi bir şey demem yanlış olur yine de teşekkür ederim

abi arabana diyecek yok maşallah ama benim bütçemin çok üstünde yine konusunu açarım bizimkilere ama şimdi bir şey demem yanlış olur yine de teşekkür ederim

Tesekkur ederim. Kismet bu isler (:
Ciddi dusunecek olursan benim aracimi gormeden once bir kac tane kupeye bakip, oyle gel sadece..

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

eyvallah abi öyle bi niyetim olursa bulurum ben seni

TRS şu anda Coupe piyasasındaki en temiz coupe ama satılmaması için pertten çıkma bile diyebilirim valla :D seviyorum keratayı :D

kral burda denicek bişey yok böyle bi araçta bulunmaz para birktirip alsam mı trs yi acep :D

hoşgeldin iyi forumlar..semihin araba iyidir gerçekten...:eyv

semihin araç pert altı gunes görmus,kaskodan hep para alınmıs hem yapılmıs hehe hehe

Geri