Ankara etimesguttan selamlar

dadasengin25ek

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merabalar ben engin sizden 1 aydir olan bir sorunum hakkinda yardim istiycem megan 2 dinamik 2006 model aracimda sol arka cam ne kalkiyor nede iniyor on kumandadanda arka kol kumandasindanda ayni sekilde anahtar tusundan otomatik kapatma yapmak istedigimde o cam acagi iniyor bidahada kalkmiyor.hicbir cozum bulamadik lutfen yardimci olun:(

Ailemize hoşgeldiniz keyifli forumlar bende ankaradayim yardimci olabilirim büyük ihtimalle motorunda bir problem olabilir sigortayi kontrol ettiniz mi

Motorunda bi sorun oldugunu sanmiyorum sigortasi saglam olsun diye degistim biseyde yoktu zaten anahtardan kapilari kitleme tusuna iki kere bastigim zaman tum camlar kapaniyono asagi iniyo ustaya goturdum oda bulamadi baska ne olabilir anlamadim gitti...

Yetkili servise gösterelim isterseniz beyinden bilgi geldiğinde kapanıyor ama düğmelerde problem var gibi

Yedek parcacidan orjinal dugmelerinden alip denedik yine kalkmadi suan ne aciliyor nede kapaniyor anahtardan iki kere bastigimda sadece cami asagi indiriyor kaldirmiyor yani inincede cam acik kaliyor ne kadar masraf acar bilmiyorum ama yapilacaginida hic ummuyorum gozum gibi baktigim arabamdan sogutuyo beni yetkili servis care olacaksa onada goturuyum ama ustalara bosa para vere artik goturmek bile istemiyorum:(

Ailemize hoşgeldiniz.:eyv

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

Yedek parcacidan orjinal dugmelerinden alip denedik yine kalkmadi suan ne aciliyor nede kapaniyor anahtardan iki kere bastigimda sadece cami asagi indiriyor kaldirmiyor yani inincede cam acik kaliyor ne kadar masraf acar bilmiyorum ama yapilacaginida hic ummuyorum gozum gibi baktigim arabamdan sogutuyo beni yetkili servis care olacaksa onada goturuyum ama ustalara bosa para vere artik goturmek bile istemiyorum:(
Sizin kararınız sonuçta

aileye hoşgeldiniz

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Geri