anahtarsız giriş ve çalıştırma ile ilgili

alperen4509

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
[SUP]anahtarsız giriş ve çalıltırma malumunuz expression paketlerde sunulmuyor aracıma baya yükleme yaptım double ekran dijital gösterge'den tutun arka havalandırma kanalı olmadığı için yapmacıktanda olsa bir işe yaramasada kapağı çıkmadan taktırdık tek güzel yanı arkaya 12volt gönderebilmem ama ne yazık ki aklımda deli sorular orası çok sırıtıyor anahtarsız giriş olmadan anahtarsız çalıştırma yapmak mümkünmü orjinal parçalar ile oraya boşlupu olan teyp çerçeveside taktırsak aktive etmek olurmu sadece görüntü istemiyorum iyi günler[/SUP]

[SUP]anahtarsız giriş ve çalıltırma malumunuz expression paketlerde sunulmuyor aracıma baya yükleme yaptım double ekran dijital gösterge'den tutun arka havalandırma kanalı olmadığı için yapmacıktanda olsa bir işe yaramasada kapağı çıkmadan taktırdık tek güzel yanı arkaya 12volt gönderebilmem ama ne yazık ki aklımda deli sorular orası çok sırıtıyor anahtarsız giriş olmadan anahtarsız çalıştırma yapmak mümkünmü orjinal parçalar ile oraya boşlupu olan teyp çerçeveside taktırsak aktive etmek olurmu sadece görüntü istemiyorum iyi günler[/SUP]

Bir dönem bu kartlı giriş icin epey uğraşmış biri olarak söyleyeyim ki yapamazsınız çalışmıyor maalesef. Anahtarlı ve kartlı araçların beyinleri ayni değil ve dolayisiyla sistemi taksan da beyin değişimini yapmadan aktif olmuyor. İs sadece beyini değiştirmekle kalmıyor takılan beyinde her bekadan ayni modelin dolu donanımlı beyni de olsa araca uymuyor. Benim araç fluence ve iki tane beyin var biri uch beyni aydınlatma grubunu kontrol ediyor birimde aracın ana beyni tüm sistemleri kontrol ediyor. Gündüz LED’leri icin uch beyninin değişmesi gerekti bulduk değiştirdik olmadı ana beyin dedik Onu da bulduk taktık fakat aracın hemen hiç bir işlevi çalışmadı ve en son elektrik tesisatından uyumsuzluk yapabilir dedik ve o kadar külfete girmedik. Bahsettigim parçalar uch beyni ve ana beyin toplamda 10.000 lirayı buluyor. Aracın komple elektrik tesisatı ( icon ) 4-5.000 civarı bina birde kartlı girişi eklerseniz :) arabayı satıp üst model yılında icon alırsınız.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hayaller suya o zaman satmak aklımdan geçiyor experssion paket 38000km 1.5dci satmak istiyorum ama zamanında başıma gelen tahlihsiz olaydan ön tampon boyalı kaput reno amblemi tam ortasından çöktü arka çamurluk sürtmeden dolayı boya kalkmasından boyalı heleki geçen durduğu yerde diğer arka diğer çamurluğa sürtmüşler değer belirleyemedim bu araca piyasa çok garip sahibinden'de.bulursam dynamiqe yada prilavaje paket almak istiyorum sizce kaça vermeliyim bu aracı.bu arada toplam 1800 hasar kaydı var 300ü mini onarım

Geri