Anahtarsiz giriş sorunu (yardım)

biologist

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba değerli rfc üyeleri aracımı geçen pazartesi sıfır aldım. Geçen gün krom çıta taktırmak için servise gittim. Orda kartsız çalıştırma olmasına rağmen kartı taktılar neyse işim bitti aracı teslim aldım. Daha sonra döndüm ve aracımı parkedip indikten sonra otomatik kitlemedigini fark ettim. 2 gündür çözemedim anahtardan açıp kitliyorum mecburen var mı bunun bir çözümü. Arac icon paket. Bu arada yeniden servise gideceğim mecburen. Yan Ayna ile sağ ön çamurluk arasındaki üçgen plastik bakalit sallaniyordu bugün farkettim soldakinde sorun yok elimle çektim geldi hemen baktim tırnakları tutan metal klipslerden bir tanesi yok ondan sallaniyormuş. Sıfır araçta böyle şeyler yaşamak can sıkıcı. Ama yapacak bişey yok nazar boncugumuz olsun

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karttan acip kapatirsaniz eğer eller serbest devre dişi kalir. Araci tekrar calistirip stop ettiğinizde araçtan uzaklasin kitlemiyorsa problem var demektir.

Hemen deniyorum ve dönüş yapacağım

Denedim olmadi yine. Sonradan jetonum düştü yedek anahtar bagajdaki çantada kalmis. Kafasizlik işte. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun

bazen oluyor öğle dalgınlıklar :))

Aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Geri