Anahtarı kaybettim, yenisini nasıl elde edebilirim?

Yaşar Öz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, Scenic II 2007 model aracım var. 2 anahtarından birini maaelesef üstündeki diğer anahtarlarla kaybettik. Yedeği evde saklıyordum, şimdi onu kullanıyorum. Ancak bunun da başına birşey gelirse ne yapacağım? Renault servislerinde 500 TL civarında olduğu söyleniyor (Bartın'da Renault servisi de yok maalesef, en yakın Zonguldak'ta var), oto anahtarcıları ise 250 TL civarında bir maliyet çıkarıyorlar ancak güvenilir mi bilmiyorum. İnternette araştırırken çinli firmaların 15-20 $ civarında bir fiyatla sattıklarını gördüm. Alsam nasıl tanıtabilirm ya da olur mu? Yardımınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Anahtarın kaybolduğunu Kaskonuz var ise bildirmenizi tavsşye ederim. Araç ile ilgili çalınma vs.gibi bir durum ile karşılaşırsanız kaskodan faydalanamayabilirsiniz.

Maalesef kaskom yok...

Maalesef kaskom yok...

Kasko yok ise telaş edilecek bir durum yok o zaman.

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Öncelikle geçmiş olsun bildiğim kadarıyla Cin sitelerinde o fiyata sadece anahtar kutusunu satıyorlar Ayrıca içi dolu bile olsa anahtarın servis tarafından tanıtılması ve eski anahtarın silinmesi gerekli

Son düzenleme:
Bazı oto anahtarcıları ile konuştum. Orjinal anahtarı 350 , Taiwan malı olanları 230 TL'ye kopyaladıklarını söylediler.

Servisde oahalı ancak bir oto anahtarcıda 150 lira civarı . İstanbul

Çinden anahtar aldım ben. 60 tlye falan geldi. Tanıttırmadım ama. Tanıttıracağınız yer varsa alabilirsiniz. Hatta aldığım kişiyi tavsiye ederim düşünürseniz. 20-25 günde geldi bana takipli gönderi ile

Geri